Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Gästbloggare - Rebecka

Hej alla Jennifers underbara läsare, jag fick äran att gästblogga hos henne och ta upp ett ämne som jag tror ingen annan skulle göra nämligen KONSTÅKNING! Vad tycker ni om det?


Jag har ett stort intresse för konståkning. Jag har åkt konståkning sen jag va 5 år gammal. Jag började åka i Höör som 5 åring pga att vi bodde där. Men till slut så flyttade jag och mamma till Tyringe till slut och det blev att man började där istället. I alla mina år som konståkare åkte jag i Tyringe, jag utvecklades mer och mer för varje år som gick.
Jag började tävla och min första tävling va hemma i Tyringe vilket va väldigt skönt. Sen åkte man runt i halva Skåne kändes det som. Jag har varit och tävlat bland annat i Mörrum, Halmstad, Malmö, Osby, Höör, Helsingborg, Trelleborg, Mölndal(göteborg) så många priser har jag tagit åt mig under mina år.
Efter varje säsong avslutar vi alltid med en stor isshow som jag också har varit med på sen jag började i Tyringe och varje år hade vi ett tema. Och isshowen va den stora höjdpunkten på varje säsong.
Men under mina år som aktiv kom där till slut en fotskada som satt i flera år vilket gjorde att jag inte kunde utföra allt fullt ut. Det va enormt tråkigt för jag brann ju verkligen för denna fantastiska sport. Fotskadan satt i min ankel på höger fot och satt i varje ispass. Jag kunde knappt ha mina skridsko på mig så illa va det. Och hur tror ni detta slutade?

Jo det slutade med att jag fick sluta som aktiv konståkare och detta va 2011 men glad att jag inte släppte det helt för jag va ju tränare till mina små tjejer(som inte är så små idag) så utan isen va jag inte helt! Än idag är jag tränare och jag brinner för det enormt mycket. Att följa åkarnas utveckling är helt underbart kan jag meddela. Från det man har haft dom i skriskoskolan upp till idag, WOW kan ni tänka er hur mycket det värmer i ens tränares hjärta?

Men 2015 beslöt jag mig för att va med på en allra sista isshow som också va en av våra huvudtränares sista isshow för sen skulle hon sluta. Så där va jag med och shit vad roligt jag hade. Det va det roligaste jag har gjort på länge. Men detta blev också min allra sista isshow också.
Så nu är jag med och göra isshowerna istället tillsammans med vår huvudtränare som vi har idag.

Vill ni följa min resa som konståkningstränare för att se hur jag har det? Vad som händer under en säsong? Hur planeringen ligger till? Tävlingar? Och annat lite smått och gott så kika in på min blogg så får ni följa med på allt detta, det är helt fantastiskt vill jag lova er... Ni kan även kika in på min instagram där jag också uppdaterar om denna sport!

Blogg: nouw.com/beckalindhe
Instagram: @liindhebeckaa

Tusen tack Jennifer för jag fick gästblogga hos dig!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer