Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Gästbloggare - Cissi

Hej hej.

Cissi heter jag och fick äran att gästblogga här hos Jennifer. Hon sökte efter människor som ville gästblogga utöver det vanliga "gästbloggeriet", någon som varit med om något speciellt eller liknande. Jag fastnade direkt, jag vill skriva och berätta om min o min sambos sk solskenshistoria. Jag ska försöka att inte vara för långdragen o detaljrik 🙂. Jag kommer inte att skriva ut hela namn.

År 2004, träffades jag och R första gången IRL på Liseberg efter att ha pratat i några månader över bla lunarstorm, msn (shit vad gammal jag känner mig) och även telefon/sms. Vi skulle båda fylla 19 år. Kärlek vid första ögonkastet. Han bodde då i Åstorp och jag i Ale (utanför Gbg). Vi blev tillsammans 1 maj 04, träffades varannan helg fram tills 2007 då han flyttade upp till mig i min lägenhet i en kommun mellan Varberg o Skene. Jag och min bästa vän A som också hade lägenhet i samma kommun (5 min från mig) pluggade till förskolelärare på Campus i Varberg.

Åren gick, skolan rullade på, vi hade förlovat oss och fått större lägenhet. Oktober 2008 blev jag gravid, jag var överlycklig och han med, pratade flera dagar om vi skulle behålla eller ej, då jag hade ca 1.5 år kvar i skolan. Men vi behöll, jag ringde o skrev in mig och allt vad det innebar med att vara gravid, blev beräknad 24 juli. Månaderna gick, magen växte och just då jobbade jag varannan helg. Vårt förhållande var inte som innan, något stod inte rätt till, förlovningen bröts i maj 09 bla. Jag pratade mycket med A och bad om råd, vi kom fram till att hon skulle ge oss tid, att inte umgås så mycket med oss då jag trodde i min sjuka fantasi att han börjat få ett intresse för henne. Vi umgicks alla tre varje dag i princip, hon var nere hos oss från morgon till kväll. Jag var beräknad 24 juli 2009.

En måndag i Juni 2009 kommer R hem från jobbet, han ville prata om mitt sms jag skrev tidigare under dagen; om att jag tyckte att helgen i Skåne vart helt underbar, inte så stelt och "vänskapligt" som det vart hemma de senaste. Jag kommer ihåg att jag satt i soffan och väntade, A hade precis åkt hem. R kommer in o han säger ett kort o enkelt "Hej" vid dörren. Kommer till v-rummet och tittar på mig, sätter sig i soffan och säger "Detta funkar inte mer, du får flytta till din mamma eller pappa..". Min värld rasade, mitt liv förstördes, vad hade jag gjort för att förtjäna detta? Jag älskade honom. Hur gör vi med bebisen? Alla tänkbara tankar for i huvudet samtidigt som jag grät, aldrig gråtit så mycket. Mitt liv raserades. Jag ringde A, berättade vad som hade hänt o frågade om jag kunde sova hos henne. Hon kom ner o hämtade mig, kramar om mig och skriker "Hur fan tänker du?" till R o sen kör vi hem till henne. Den natten sov jag inte många timmar. Under natten pratade jag o A, om vad som kunde ha hänt. O jag sa rakt ut att han säkert var intresserad av henne varpå hon svarar som en vän ska "att hon inte tänker sådana tankar om honom då han väntar barn med hennes bästa vän och aldrig skulle tänka tanken att ta en väns ex." Så skönt att höra. Jag flyttade till pappa och tog med de viktigaste, juli kom o bebis med. R höll knappt på att komma till förlossningen, men dök upp vid 16 tiden. Wictor kom som sagt 19 juli 09. R var o hälsade på o även A någon dag senare. Jag misstänkte att något inte stod rätt till med dom två. Jag o A hade knappt kontakt, vi hade glidit isär. En dag kom hon o berättade att hon träffat en kille som läser i Gbg, jag blev jätteglad för hennes skull o önskade lycka till.

En kort period under aug-dec fick jag o Wictor bo hos R då jag behövde Rs hjälp när jag gick i skolan. Inte mer med det. En period bodde jag o Wictor i Kortedala men flyttade ner till Skåne våren 2010. Bodde hos Rs föräldrar som tyckte att detta var olikt R. Jag fick jobb, Wictor fick plats på förskola o vi flyttade till en lägenhet. Jag har varit ensam med Wictor sen dag 1. Dec 09 blev jag gravid med tvillingar men gjorde abort och vid nyår fick jag ett äckligt sms om att han o A var tillsammans o att de vart tillsammans i två veckor. Då ramlade polletten ner,

En massa bilder for igenom huvudet, nu fick jag helt plötsligt alla pusselbitar på plats. Bilden på DOM två från metaltown som jag sett, gekåspåsen i sovrummet på MIN sida sängen, kaffekoppen på fönsterbrädan, rosorna på väggen, "universitetskillen" som hon träffat.
Jag orkar inte gå in på detalj men lite av de som skrivits fick/såg jag på ett eller annat sätt.

Så juli 2009 hade de alltså blivit tillsammans o gått bakom ryggen på mig, ljugit mig rakt upp i ansiktet. O till råga på ALLT gjorde han mig gravid ett halvår senare då han var tillsammans med henne. Inget jag visste då. Åren gick, Wictor växte o jag blev starkare men hoppet och känslorna fanns där ändå. 2012 flyttade dom två ner och R skulle börja att ha Wictor varannan helg hos sig, vilket inte funkade. R sms:ade mig, bad om bilder o berättade att han saknade mig o inbillade mig att de var slut mellan dom två.

2014 tog det slut mellan dom på riktigt o vi började träffas, överlycklig var jag tills jag kom på han igen med A via ett sms i min soffa. Jag bad båda fara åt helvete. Åren gick (hade fortfarande mkt kontakt med R pga W), jag fick gå i terapi för att släppa de förflutna bla o R tog tag i sitt liv o vi träffade andra undertiden. Sent på hösten 2015 började vi träffas igen, i smyg (inga andra fanns med i bilden), ingen visste med tanke på allt som hade hänt. Vi tog de jävligt lungt. April 2016 går vi ut offentligt med det och fick blandade reaktioner. Midsommarhelgen plussar jag och bestämde snabbt att vi ska behålla bebis som kom i februari 2017. Nu är vi sambos i vår radhuslägenhet med våra två barn Wictor och Wendela.

Hoppas inte ni blev allt för uttråkade av mitt inlägg. Med detta inlägg ville jag förmedla att man kan finna kärleken hos ett ex igen (om man vill), trots otrohet osv så fann vi varandra igen. Känslorna för varandra har alltid varit där.
Vårt liv kan du följa i min blogg.

Ha det bra o sköt om er 🌼

Cissi bloggar på @tsilod här på Nouw 😊

In och besök, följ och kommentera hos henne 😃

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

najdagvozden
najdagvozden,