Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Fuck julen och allt vad det innebär!

Det är fan synd att jag införde julen som en tradition i Caspers liv som liten. Vi skulle fan ha bojkottat den istället. Varför ge presenter och mysa med familjen en gång om året? Varför inte göra det spontant när det passar alla istället? Nej julen har aldrig varit en högtid jag har sätt fram emot, varken som barn eller vuxen. Den innebär bara stress, besvikelse och tårar.. Har alltid gjort och kommer alltid att göra!

Nyår ser jag fram emot, att få säga hejdå till detta skit året, det går braaaa, tack! Jag säger som Casper sa igår: "2021 ska bli vårt år mamma!" Jag ska göra allt i min makt för att förändra livet mitt och göra så att vi får ett helt fantastiskt år tillsammans! Jag behöver ingen annan, så länge jag har honom vid min sida!

Hur mår du? Hur har du det så här i starten av julveckan?

Jag får alltid sådan extrem ångest kring högtider. Jag verkligen hatar det! Caspers julklapp har inte kommit än och jag tvivlar stort på att den ens hinner komma till julafton, ändå beställde jag den för tre veckor sedan för att jag skulle vara säker på att den skulle hinna komma fram i tid.

Marcus och Emma (min yngsta bror och hans sambo) var här en runda idag och lämnade julklappar till Casper, fint av dem! Jag har pratat en del med Alle i telefon. Jag och Casper var ute på vår dagliga kvällspromenad, skönt att vi har fått in dem som rutin! Jag har plockat undan en del här hemma, jag borde ha storstädat men när jag känner av min ångest så här starkt så blir jag helt orkeslös, det gäller att välja bland alla måsten; ta dag för dag. Den mesta energin lägger jag på Casper! Och nu försöker jag spara på energin så jag orkar med julafton..

Oh just det.. Igår hittade jag brun hårfärg i min allt-i-allo-låda. Jag funderade på om jag skulle slänga i den i hela håret, men valde att enbart ta topparna, okej lite mer än topparna; och det blev fan bra. Kolla bilden ovan, påminner om ombre. Jag är hel nöjd alltså!

Jag vet inte riktigt vad jag ville ha ut av detta inlägget.. Det brukar vara skönt att få skriva av mig lite när jag mår som jag gör nu.

Jag avrundar här innan det blir mer babbel..

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,

Förstår dig kring det. Spontana saker är bättre faktiskt. <3 Du blev så fin med den färgen <3

nouw.com/angelicaelversson
hedstrandsblogg
hedstrandsblogg,

Jag tycker inte riktiigt heller om julen av olika anledningar, oftast mycket ångest. Nyår däremot tycker jag om att fira ♥️

nouw.com/hedstrandsblogg
Jenniesh
Jenniesh,

Jag fattar inte varför JUL alltid innebär STRESS och ångest.....:/

nouw.com/jenniesh