Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Fredags fakta.

1. Jag kallas för Dumle

Ja det gör jag faktiskt haha och min bästa vän kallas för Humle haha. Det var en gemensam bekant så kom på dessa smeknamn till oss då vi i princip sitter fast i varandra.


2. Jag ger inte två chanser längre!

För inte alls så länge sedan gav jag folk runt omkring mig fler chanser än vad de förtjänar, men det slutade jag med det för bara ett litet tag sedan! Jag krusar ingen längre.. Min gräns är nådd! Du får enbart en chans hos mig nu för tiden!


3. Jag har gjort ett bröstlyft

Den 19 Juni 2018 låg jag på operationsbordet på Aleris i Malmö och fick mitt bröstlyft gjort! Efter en viktnedgång på 60 kilo (Jag har gjort en Gastric Bypass operation 2013) så kan jag säga att brösten inte riktigt var på "rätt våning" och jag skickade en egenremiss till en klinik i Malmö; där fick jag ett stort JA efter konsultationen, landstinget betalade min operation medtanke på min stora viktnedgång..


4. Jag har gjort ett namnbyte

För nästan exakt två år sedan så blev mitt namnbyte godkänt. Från Therese till Jennifer. Dock är det nya namnet inget random namn utan mitt f.d mellannamn, så T och J har i princip bara bytat plats om man säger.


5. Jag älskar att inspirera och motivera!

Jag hjälper självklart när jag, speciellt det här med sociala medier; det är något jag brinner för och då är det extra kul att hjälpa till! Men det är inte okej att kopiera mina ideèr rakt av!! Som bloggare/influencer måste du stå ut från mängden för att idag få behålla dina följare/läsare. De vill inte gå in hos mig och läsa för att sedan gå in till dig och läsa nästan exakt samma sak/samma upplägg.Jag har glömt vem som inspirerat mig till detta inlägg. Läser du detta så lämna gärna en kommentar så jag kan länka till dig!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

moiii
moiii,
dumle, vilket sött smeknamn 😊
nouw.com/moiii
asemartensson
asemartensson,
Skönt att landstinget betalade ditt bröstlyft ") en bekant till mig fick en gratis bröst förstoring för hon var så platt men de känns lite konstigt:)
nouw.com/asemartensson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Verkligen så himla kul att läsa =) Kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Netti Starby,
Det är jättebra att du har slutat att ge två chanser och vilket gulligt smeknamn du har! <3 Kramis
starbys.se
Michaela ,
Åh jag minns när du gjorde bröst lyftet, du var så lycklig gumman. Tänk att vi känt varandra rätt länge nu ändå
nordengrim.nu
Biggeros ,
Vilket häftigt namn du har fått såsom Dumle! Jennifer är även ett jättefint namn. Min dotter råka ha fått det namnet. Att du inspirerar oss alla är inte heller främmande. En chans är tillräckligt beroende på vad saken gäller. Trevlig Midsommar!!!!
biggeros.blogg.se
by_anniess
by_anniess,
Ger intye heller folk för många chanser 😉 *ler* Glad Midsommar!!
nouw.com/by_anniess