Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Fotbollsresor - La Liga och fotbollsbiljetter.

Sponsrat inlägg i samarbete med Beresor.se

Godkväll fina du!

Har du haft en bra helg?

Min har varit bra.. Väldigt annorlunda men samtidigt så bra. Jag tänker inte gå in på detaljer, en del saker är väldigt förvirrande just nu, men på ett bra sätt. Nu ska jag sluta trada om detta och övergå till något helt annat så här denna söndagkväll!

Låt oss prata om fotboll..

Du som har följt mig ett tag vet att jag är väldigt svag för fotboll, speciellt när det kommer till min hemstads stolthet: Helsingborg IF!

Alltså att få gå på en match, speciellt en hemmamatch.. De känslor som går genom din kropp när du står där i klacken och sjunger med och känner hur hela arenan är på g i sångerna. WOW de känslorna är verkligen obeskrivliga.

Jag kommer ihåg när jag tog med Casper på hans första match, jag såg i hans blick att han kände exakt samma sak som jag gjorde där och då! Att se det på mitt egna kött och blod, det var obeskrivligt!

Nu är det ju så att vi håller på/stöttar/följer mer än ett lag..

FC Barcelona!

Min pappa bor i Spanien och har gjort sedan jag var väldigt liten, vilket då blir att han håller på ett av de spanska lagen. Han håller på FC Barcelona och det har ju smittat av sig till både mig och min son (Ja du ser ju både kläder och kroppspynt på min grabb på bilderna ovan). Tänk att få åka på en match på FCB´s hemmaplan, som är så mycket större än Helsingborgs hemmaplan.. Jag kan inte ens föreställa mig hur trycket är där!!! Men WOW det hade varit riktigt fantastiskt att få göra det!

Speciellt på en match mellan Fc Barcelona och Real Madrid! Då hade jag tagit med mig Casper och min bror Marcus. Brossan han håller ju på Real så det hade varit mäktigt att få åka på en fotbollsresa där han också hade varit med!!

I samarbete med Beresor.se vill jag tipsa om deras fotbollsresor till bland annat Spanien (La Liga), Tyskland och Italien.

De har även sportresor så som Formel 1 och MotoGP. De säljer resor till EM 2020 och Champions league samt Europa league.

De har alternativ så du kan välja att köpa paket där det ingår flyg, hotell samt biljetter till matcherna men även så du kan köpa enbart matchbiljetterna. Nedan kan du se exempel på just alternativ för FCB och Real Madrid som jag nämnde här ovan..


Beresor.se är en officiell biljettagent som gör allt för att du ska bli nöjd med din resa, är du nöjd så är de nöjda! De jobbar i direkt kontakt med klubbarna så du kan alltid känna dig bekväm när du beställer genom dem, och de flesta biljetter skickas hem till dig i god tid innan det är time för dig att åka iväg/gå på exempelvis då fotbollsmatcherna.

Mer om dem:

Långa öppettider 9-18
Jourtelefon 24h för våra resenärer
Sålt fotbollsresor sedan 2007
Officiell biljettagent
Fotbollsbiljetterna skickas hem
Hög resegaranti
Inga dolda avgifter
Betala med klarna
Över 350 Handplockade hotell
Tusentals nöjda kunder

Men alltså ja: en av mina stora drömmar är att få åka iväg och se en FC Barcelona match live! Jag hade lätt valt att använda mig av Beresor.se just pga att det har paket där allt som sagt ingår om man säger!

Har du varit på någon fotboll/sportresa någon gång?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer