Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Första fredagen i December!

Well hallaw mitt i natten..

Efter ett fåtal timmars sömn natten till igår (fredag då det är lördag nu om vi kollar på klockan) så följde jag Casper till bussen som skulle ta honom till tåget som skulle ta honom till skolan lite innan kl hade slagit 07:00.. Efter det tog jag en powerwalk i duggregnet med musiken på högsta volym i öronen. Jag behövde verkligen den promenaden för att sortera mina tankar! När jag kom hem så åt jag frukost och sedan la jag mig på soffan, och somnade som en stock i någon timme.

När Casper kom hem från skolan så tog vi en promenad till Netto och handlade till middagen. Vid 18 tiden så kom Frida hit. Vi lagade tacos, gjorde videos på tiktok, gjorde sån try not to laugh-utmaning och kollade på skräckfilm. Jätte mysig kväll måste jag säga! När Frida hade kommit hem till sig så spelade vi en runda LOL. Casper somnade innan klockan hade slagit 23, och han som inte var trött sa han haha.

En lugn och skön start på helgen även fast Casper var i sitt esse under eftermiddagen/kvällen. Det var längesen han träffade Frida och han var helt till sig och då blir det svårt för honom att inte vara för på.. Det som är riktigt skönt är att Frida tar honom för den han är, det har hon alltid gjort! Jag tror det är därför Casper tycker om henne mycket som han gör också!

Resten av helgen har vi inga planer förutom att vi ska powerwalka varje dag. Jag gillar verkligen att jag och Casper gör det tillsammans när han är här.

Imorgon (eller ja idag lördag om vi kollar på klockan) så blir det en powerwalk bort till City gross för att hämta ut ett paket från ett företag som ville ha samarbete med mig, mer om det efter helgen!

söndag får vi hemleverans i samarbete med Smakbox, håll utkikInstagram för kommer en tävling där då. Casper vill att vi ska spela in en video till Youtube så det får vi göra tycker jag!

Hur ser första helgen i december ut för dig?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

znogge,
Det är bra med vuxna som kan ta barn och ungdomar på rätt sätt. Här blev det bokcirkel i går men sedan är resten av helgen oplanerad. Promenader kommer det i alla fall att bli.
znogge.wordpress.com
Netti Starby,
Vad mysigt att ni powerwalkar tillsammans och så kul att du gjorde videos på tiktok med din vän. 😃 Kramis
starbys.se
Pauline,
skönt med inga planer 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se