Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

För resor..

Betalt inlägg i samarbete med Kortio.se

Goddag tisdag och fina du! 

Hur mår du? Jag vet inte riktigt hur jag mår, men trött är jag iallafall!

Jag har fortfarande inte smällt det som hände igår. Min älskade mamma 💙 Vilken mardröm det var! Jag ser det fortfarande på näthinnan, hela tiden! Mamma vågade knappt sova inatt och jag lika så!

Mamma mår bra och blev utskriven från akuten vid halv 3 inatt. Hon är väldigt matt och trött. Fullt förståeligt medtanke på vad hon har gått genom!

Jag fick ledigt från jobb idag och imorgon då mamma ska ha full tillsyn 48 timmar efter hon skrevs ut från akuten!


Bilder från min semester förra året!


Just nu hade jag mer än gärna åkt iväg på en semester med min mamma! Spelar ingen roll om det är över en weekend eller om det är för 1-2 veckor..

Mamma hade verkligen behövt komma iväg just nu. Få andas och bara få vara liksom! Men tyvärr så tillåter varken hennes eller min ekonomi detta! Så fick jag syn på detta..

Kreditkort för resor!

Hos Kortio.se kan du ansöka om kreditkort för resa!

Kortio är en oberoende kredit förmedlare. De har tillstånd att bedriva kort- och låneförmedling med uppsyn av Finansinspektionens ! De bildades 2013 och har lång erfarenhet av att förmedla din kortansökan - de går efter din ekonomiska situation och din livsstil!

Det är en stor djungel i världen full av kreditkort och ibland behöver du hjälp att hitta den bank och det lån som passar just dig!

Kreditkort har (ofta) återbäring, en del banker har ingen årsavgift och du får (oftast) en försäkring samt avbokningsskydd. Du kan välja att betala tillbaka hela skulden direkt eller dela upp din betalning, men då tillkommer ränta!

Du kan ansöka direkt på deras hemsida: http://kortio.se!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer