Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

FÖR ATT VINNA EN SINGELMAMMAS HJÄRTA..

Singelmamma.

Stanna till en sekund och tänk på tyngden av det ordet.

Du kommer snart att inse att det är ett enkelt ord sett utifrån, men ur perspektivet från en kvinna som har denna roll är det så mycket mer.

Du kommer att inse att det är en värld full av oro och tårar för att du inte kan förklara varför pappa inte längre finns där.

Det är en sorg på grund av alla de mörka platser du tar ditt barn varje helg för att han ska få träffa sin pappa.

Platser där ingen går, platser som är folktomma för att du inte vill att någon ska se sorgen av att behöva dela ditt barn med en man som en gång var ditt allt men nu bara är en främling du knappt känner igen.

Det ordet är fullt av kärlek, uppmärksamhet, uppoffringar, sena samtal, vakna nätter för att barnet har feber, två jobb för att kunna ge honom kläder och skor så att han inte skiljer sig från de andra barnen.

Du är så rädd för att ditt barn ska vara annorlunda än sina vänner och att han ska vara ledsen över det. Så du gör ditt bästa för att han ska vara så lik de andra barnen som möjligt.


För att, i ärlighetens namn, så är han redan rätt olik dom.

Och på grund av det rasar hela din värld samman. Du tycker inte att det är rättvist och att du förtjänar mer än så.

Då inser du att du inte har tid att tänka negativt eftersom du har en liten person i ditt liv som behöver dig, och om du faller så blir han ensam kvar.

Du gråter, torkar dina tårar och fortsätter där du stannade. Och så lever du dag efter dag.

Ibland önskar du att du hade någon, inte för att ta hand om dig utan bara så du kan se att han finns där.

Men du inser att den mannen måste vara riktigt speciell. Bara en riktig man kan vinna en singelmammas hjärta.

Bara någon som är stark och som kan acceptera dig för den du är kan vinna ditt hjärta och leva ett liv med dig.


Men den mannen måste veta ett par saker.

Han måste acceptera att ditt barn alltid kommer att vara din prioritet. Det innebär att ni kan planera någonting tillsammans, men du kommer att avboka samma sekund ditt barn blir sjukt.

Du är hellre kvar med personen du bar under hjärtat i nio månader och ser till så att han mår bra än att ha roligt med en kille som inte är den perfekta.

Om en man vill vinna en singelmammas hjärta så måste han veta att hon inte gillar lekar, förutom de hon gärna leker med sitt barn.

Hon kommer inte stå ut med något skit eftersom hon har blivit känslomässigt förstörd så många gånger. Och hon vill inte att hennes barn ser henne gå igenom det ännu en gång. Hon är hellre singel än accepterar mindre än vad hon förtjänar.

Hon har inga problem med att visa sin tuffa sida för att hon har lärt sig att snällhet inte alltid ger henne vad hon vill ha.

En man som tror att han är stark nog att dejta en singelmamma måste veta att hon inte ger andra chanser. Hon har givit alltför många i sitt förflutna och blivit besviken varje gång.

Nu vill hon bara ha en kärlek som varar. Hon vill ha någon hon kan räkna med. Hon vill ha en vän och en älskare i samma person. Och hon vill inte förändras på grund av honom.

Hon har ansträngt sig mycket för att komma dit hon är idag, och det vill hon inte ge upp för någonting i världen. Hon vill bara ha någon som accepterar henne för den hon är.

Han måste veta att hennes ex alltid kommer att finnas i hennes liv på grund av barnet. Och om han inte kan acceptera att de träffas och pratar om sitt barn så borde han inte ens försöka någonting.

Han måste veta att genom att acceptera henne så accepterar han även barnet.

Om hon var så modig att släppa in honom i sitt liv och barnets liv, då kan han åtminstone vara ärlig med sina känslor.

Han måste ha ett öppet hjärta och ha en stark vilja att antingen stanna kvar eller lämna henne, men aldrig vara någonstans emellan och vela.

Hon har redan haft någonting som bara var nästintill ett förhållande och hon vill inte ha det igen.

Hon kommer inte att vara med en man utan att vara 100% säker på att han kommer att vara bra mot hennes barn.

Det barnet är hela hennes värld och hon skulle aldrig vilja att någon gör honom illa.

För att hon är mer än värd det!

DET KRÄVS EN STARK MAN FÖR ATT VINNA EN SINGELMAMMAS HJÄRTA

Gillar

Kommentarer

madresoltera
madresoltera,
Mega bra text! Den lånar nog jag, länkar till dig såklart!
nouw.com/madresoltera
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja låna på 😃 Den är riktigt j*vla bra enligt mig 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet