Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

För att fasta till vissa kroppsdelar..

Sponsrat inlägg, innehåller adlinks.

Godkväll fina du!

Helt galet hur trött jag är denna torsdags kväll.. Jag fastnade vid spelet LOL inatt och när jag väl kom i säng och somnade så började granngubben ha disko.. Jag vaknade av hans musik så pass nära mitt alarm så det var inte lönt att försöka somna om, risken hade varit att jag hade varit så sjukt mycket tröttare om jag hade somnat om..

Alltså sömnen är A och O för mig.. Periodvis är den verkligen kaos! Den är först och främst viktig för den gör att kroppen vilar upp sig och jag orkar ta längre powerwalks. Jag mår som bäst de perioder där jag verkligen sköter mina powerwalks till 110%, Jag är den perioden nu. De och squats är ett måste varje dag. Kan säga att jag har sjuk träningsvärk i framsidan av låren och skinkorna, bästa värken ever!

Som komplement till detta så äter jag vitaminer varje dag: Järn, multivitamin kvinna, vitamin D, selen och b12.

Har du någon form av träning som får dig att må lite bättre än någon annan träningsform?

Jag kom att tänka på, i förmiddags när jag gjorde mig redo för stan, hur lätt det är att dölja en kropp med bland annat kurvor. Kolla in min tre bilder.. På sista bilden är där knappt en tillstymmelse till en enda kurva i princip..

Jag gillar mina kurvor, det är inte pga dem som jag tränar. Jag tränar för att få styrka i kroppen, fasta till vissa kroppsdelar och för att bli fysiskt trött på kvällarna..

Vad är anledningen till att du tränar? Viktnedgång? Viktuppgång? Liknande mina?


Fyra företag..

Här kommer bra tips på företag som säljer träningsrelaterade produkter!

Hos Protein.se hittar du bland annat fettförbrännande proteinpulver, proteinbars, kollagen, brun-utan-sol-kapslar och BCAA.

Hos Svenskt kosttillskott hittar du ett stort sortiment av bland annat kosttillskott och hälsokost. De har även kostnadsfria returer och alltid fri frakt vid köp över 100 kr!

Hos ICIW hittar du träningskläder för både damer och herrar.

Hos Svenskt hälsokost hittar du bland annat vitaminer, mineraler & tillskott, hälsosamma livsmedel och träningstillbehör.

Har du tips på liknande företag som du är riktigt nöjd med?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer