Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Födelsedagsveckan..

Godmorgon fina du!

Jag hoppas att din helg har varit bra och att du mår bra!

Jag har varit off i helgen gällande mina sociala medier och jag kan tala om att det har varit väldigt skönt att ha lagt dem sidan om i någon dag!

I fredags kom Casper till mig från sin pappa och min pappa kom till oss för att vara här över helgen. Det blev en lugn kväll. I lördags blev det en "tura" över till Helsingör med Sundsbussarna tillsammans med min bror, hans fru, pappas vän T och hans tjej J.. Vi åt lunch på torget i Helsingör, där var massor av folk i hela staden kan jag tala om.. Det var väldigt varmt och väldigt trevligt. Igår blev det en lugn dag i värmen tillsammans med Sanna och Julia. Jag, pappa och Casper åt på Namjai Thai på eftermiddagen för att sedan avsluta med en glass nere vid stranden på Råå. På kvällen tog jag och Sanna en powerwalk (utan barn) på cirka en mil. Känns skönt att ha fått tummarna ur gumpen och kommit igång sakta men säkert, jag hopps att motivationen håller i sig nu!

Idag ska min pappa köra ner till Spanien igen efter att ha varit på besök här i Sverige i en månad. Vi ska iväg och äta frukost nu på förmiddagen tillsammans med min faster L och min äldsta lillebror. I eftermiddag så blir det en powerwalk tillsammans med Sanna. Annars finns där inga speciella planer.


Bilder från helgen..

Hur ser resten av vecka ut?

Imorgon förmiddag ska jag och @Lifeandkidsmöte på Lakritsfabriken (Tack Frida för all hjälp, du är verkligen guld värd!💙) gällande vårt event (du kan läsa om detta i inlägget före detta) som vi ska ha hos dem i början av Oktober. Du kan följa eventets planeringFacebook och på instagram samt du kan ha koll på kommande event där också! På fredag fyller jag år och då ska jag och Casper sova över hos Sanna och Julia (lilltösens förslag) och på lördag åker Casper till sin pappa igen. Då på kvällen ska jag och Sanna ut och äta tänkte vi..


Vad har du för planer denna veckan?

  • Vardagen

Gillar

Kommentarer

lisle
lisle,
Mums! 😊
nouw.com/lisle
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Frida,
Nej vad roligt! Jag har aldrig varit i Torrevieja tror jag men vi planerar en tripp dit. Min bästis och hennes kille har sommarställe där nere. Jag trivs verkligen i Spanien. Tycker livet och kulturen där är så himla härlig.
fridachristina.com
Netti Starby,
Vad mysigt du har haft det och det är jättebra att hålla sig ifrån sociala medier ibland. <3 Kramis
starbys.se
Pauline,
Caroline,
full rulle med andra ord:)
carro93.se
Ullie,
men va konstigt vvi skulle åkt egentligen öer till hlsingör i helgen som va men änra planer i sista min . Tänk om vi setts är annars 😊
weberskold..se