Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Flyttstädning i vår fina huvudstad!

Sponsrat inlägg i samarbete med Städgiganten

Well hello och..

Ja godmorgon blir det för mig! Vaknade för cirka en timme sedan. Försökte somna om men det gick inte, somnade riktigt sent även fast jag inte sov så mycket natten innan.. Jag sitter fortfarande med mitt kaffe, tredje koppen. Ska strax byta om, tvätta ansiktet och fixa något att äta.


Idag tänkte jag att vi ska prata om städning, flyttstädning för att vara mer exakt!

Städgiganten - för dig som bor i Stockholm!

När jag och Hamodi flyttade från vår lägenhet på Lussebäcken så anlitade vi ett företag för att de skulle utföra flyttstädningen till oss, för ja det finns nog verkligen inget mer tråkigt än att behöva göra en sådan städning i det redan formade flyttkaoset! Men det företaget vi fick tag på var verkligen inget att hurra för! De fick komma och städa om 2 gånger.. Vad är det liksom?! Det var ändå "bara" 2 r.o.k de skulle städa..

Jaja allt gick bra i slutändan och det är huvudsaken, men om det skulle bli en nästa gång så ska jag verkligen googla rundor ordentligt och hitta ett företag med riktigt bra recensioner och betyg när det kommer till flyttstädningar..

Där av ska vi idag prata om Städgiganten. De utför städningar i Stockholm. De har fått riktigt bra betyg, ja jag har googlat haha samt läst recensionerna på deras hemsida!

De har tjänster som passar dig som är privatperson, för ditt företag, för dig som äger fastigheter samt för skolor! Hur bra liksom!?!

När du kontaktar dem (du får en kostnadsfri offert) så har du svar redan inom en timme, du kan fylla i ett formulär på deras hemsida, maila dem, besöka deras kontot eller ringa dem.

Städgiganten startade 2006 (med annat namn) och är ett familjeföretag! De har egen utrustning som är miljövänligt samt de innehar F-skattsedel.

Just nu har de ett jätte bra erbjudande för dig som bokar in hemstädning, in och kika hos dem! Perfekt för dig som bor i vår fina huvudstad!


Har du anlitat en städfirma någon gång?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

gifta6570
gifta6570,
Nä, inte städfirma, men en urusel flyttfirma från Malmö. Usch och fyyyy för det företaget.
nouw.com/gifta6570