Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Flux - välkommen!

Goddag fina du!

Helt sjukt hur trött jag har varit hela dagen. En vaken natt skojar man inte bort! Casper somnade vid 5 imorse och jag somnade vid halv 6..

grabben vaknade vid lunch tid, utan migrän, och jag vaknade vid halv 2.

Jag har i princip pratat med Sandra i telefon hela dagen. Casper har legat i sängen och kollat serier hela dagen. Jag gick till Postnord på Berga (Ja det är en väldigt lång bit dit från där jag bor) innan och hämtade ett paket. För min senaste blogglön så beställde jag skorna du ser på bilden, Adidas flux! Världens skönaste skor, nu sviker jag Nike Air Max! Jag var även inom Maxi en runda och köpte ett headset (Casper har tagit sönder mitt) och lösgodis.

Snart ska vi försöka få i oss lite mat. Kycklinglår, ris, gräddsås och lingon, mums! Senare kryper vi ner i soffan tillsammans och kollar en film innan John Blund kommer på besök.

Hur har din onsdag varit?


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Vardagen
  • Nära Unnamed Road, Helsingborg

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Tråkigt å vara vaken hela natten å somna först på tidiga morgonen.😕 men härligt å ta det lugnt ändå.🙂 bra med härliga skor då. Själv skulle jag vilja ha bra jogging skor å ha att jogga i nån gång ifall jag vill ut å jogga under vintern 🙂 jag hade en chill onsdag å bloggade lite å tog en vinter promenad(video om det finns uppe om du vill kika när du kan å har tid eller lust🙂).
nouw.com/mittlivommig
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag håller mig inne nu när det är så kallt så blir inga promenader här inte haha 😋 Kul med ny video 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Ja okey 🙂😊 jag har promenad(vill försöka iallafall) så fort solen är framme för solen blir jag lite piggare av.😎🌞 ja, å jag funderar snart på en till om nåt men jag vet inte vad än.
nouw.com/mittlivommig
Michelle ,
Va kul att ha en blogglön och att få hämta ut sådana fina skor 💕
www.michellefrandell.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja mega kul att jag tjänar pengar på min hobby så att säga 😊 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet