Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Fler kunder till ditt företag..

I samarbete med Interlaced

Sponsrat inlägg i samarbete med Våning18 AB

Goddag fina du!

Jag hoppas du har haft en helt fantastisk vecka, vare sig du håller dig i karantän eller hur du gör med tanke på hur vårt samhälle, eller ja vår värld ser ut idag! Min/vår vecka har varit lugn men med mycket känslor, mycket ångest för både mig och grabben, men vi har kämpat tillsammans, men det är inte detta jag ska prata om idag dock, det kan vi ta efter helgen då det är ny vecka vilket brukar menas med nya tag!

Nu ska vi prata om några saker som jag ärligt har noll koll på.. Jag borde kunna detta och borde ha lärt mig detta för många år sedan, men ikke. Så nu när jag såg detta samarbetet inne på Interlaced så tänkte jag: NU ska jag lära mig; lära mig mer om SEO och Goodle Ads.

Som du säkert redan har full koll på så är Google världens största sökmotor över nätet. Google är ju en säker start vad du än ska söka efter och även vart du än befinner dig i världen..

När man söker efter ditt företag och/eller produkter/tjänster som du säljer/utför så är det ju jätte viktigt att just ditt företag hamnar i toppen på exempelvis då en sökmotor som Google; och detta kan du göra med något som kallas för SEO. SEO står för sökmotoroptimering och det är ett samlingsnamn för de olika metoder som används för att få en sida på nätet att synas högst upp bland resultaten vid diverse sökningar på olika sökmotorer.

Våning 18 AB är en webbyrå som kan hjälpa just dig och ditt företag. De optimerar sina kunders hemsidor med att bland annat få mer relevanta besökare och en att få en bättre position på de olika sökmotorerna som finns, vilket leder till fler kunder för företagen. Hos Våning 18 kan du du en SEO analys, en åtgärdsplan samt du får en regelbunden rapportering hur det går/ser ut för just dig och ditt företag! Denna webbyrå har stor fokusalla resultat gällande deras kunder! De uttrycker sig på sin hemsida att de är experter på digital marknadsföring. jag kan dock inte uttala mig om det stämmer eller ej då jag inte använt mig av dem, än iallafall!

Våning18 har bland annat partners och kunder som Swedbank, Colorama, Google, Cresent och Poolkungen.

Har du använt dig av en sådan webbyrå som Våning18 någon gång?

Tålamod och tid är de bästa knepen för att få/ha en bra SEO vad jag har förstått det som!

Jag önskar faktiskt att jag hade haft råd att använda mig av ett företag som just Våning18, kanske någon gång i framtiden, när jag har klättrat lite mer på stegen upp mot mitt mål; som är att bli toppbloggare i Skåne till att börja med, och sedan toppbloggare i Sverige på just den portalen jag använder mig av i mitt bloggande. Jag vill ju utveckla denna hobby till ett företag eller aktiebolag. Jag är bara så rädd för att ta det där steget.. Tänk så failar jag liksom.. Det har varit väldigt mycket velande från mitt håll genom åren angående just detta: Att bli egen.

Jag är verkligen jätte intresserad av att lära mig mer angående sökoptimering och ads/reklam på exempelvis Google.


Har du någon koll på det här med SEO? Har du något tips på hur jag lätt kan lära mig allt gällande just allt det jag tar upp i detta inlägg?

Hur syns jag på exempelvis Google?

Jag använde mig av en av tjänsterna som du hittar inne hos Våning18: tjänsten var att jag kunde kolla lite snabbt och lätt vart min domän har för placering på Google via 3 specifika sökord. Du kan göra två sökningar inom loppet av 48 timmar.

Du kan följa stegen jag gjorde nedan..

Steg 1: Jag fyllde i min information..

Steg 2: Vänta på ett mail med en sammanfattning, vad jag förstod det som..

Steg 3: Att kika in på min hotmail..

Jag gjorde sökningen ovan tidigt i förmiddags men har fortfarande inte fått sökresultatet i min mail. Jag har mailat Våning18 och meddelat dem om felet. Jag hoppas de åtgärdar felet snart för jag är faktiskt riktigt nyfiken på resultatet!


Jag sökte på ..

Jag gick in på Google och sökte på Jennifermarie. Nedan kan du se vad jag fick fram..

Jag sökte även på de två andra sökorden jag försökte få fram i tjänsten ovan, men där var jag ej i toppen av sökresultaten om man säger..

Vet du hur ditt företag/din hemsida ligger till på diverse sökmotorer?Vad använder du dig av för speciella sökord för just ditt företag/ hemsida?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

ournewhome
ournewhome,
Yasmine ,
Vilken bra och viktig info. Just SEO är något jag verkligen behöver bli bättre på (när jag gjort min hemsida för fotograferandet vill säga)! Kram
yasmissy.blogg.se
dianalowegren
dianalowegren,
Vilket bra inlägg Jennifer!!! Jag har så svårt för att läsa till mig fakta och mög så jag struntar i det fastän jag vill lära mig mer om sånt. Du förklarar på ett enklare sätt! Toppen! Jag vill, precis som du, bli egen och jobba för mig själv. Du är närmre målet än vad jag är, därför är du en förebild för mig. Puss på dig fina människa 😘
nouw.com/dianalowegren
Emma Engström,
Det här är verkligen supernyttigt och användbart, tusen tack för informationen!! 😃
nouw.com/emmaengstrom
josefinelar
josefinelar,
Håller med de andra, vilket bra inlägg!! OCh viktigt info
nouw.com/josefinelar
Ullie,
nä seo o sånt kan ja inte o dålig att lära mej saker . roligt samarbete . kramiz fina
wweberskold.se