Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Får inte nog!

Alltså.. Fina fantastiska lilla Lykka, hon kom in i mitt liv i höstas... När jag tog emot henne av S, som tyvärr inte kunde ha kvar henne, så var det verkligen perfekt tajming!

Jag var inne i en väldigt mörk period (och är fortfarande periodvis) och från dag 1 så har hon lindrat en del av min ångest på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt kan jag tala om!

När jag har min mörkaste/djupaste perioder med det extrema trycket över bröstkorgen lägger sig Lykka antingen på min bröstkorg och gnider sitt huvud mot mina kinder eller så lägger hon sig på mig som du kan se på två av bilderna nedan. Trycker över bröstkorgen blir oftast lite lättare efter en stund..

Namnet som S valde till tösen passar henne som handen i handskenhon verkligen bringar lycka i mitt och Caspers liv! Hon och vi får verkligen inte nog av alla mys-stunder vi har. Hon är så tillgiven och mysig så det går inte ens att beskriva med ord..

Jag har läst och hört en hel del om att djur gör livet "enklare" för en person som lever med ångest/psykisk ohälsa.. Är detta något du känner igen, du som mår som mig?!?


Min fina mys-tös!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Pauline,
så go! ja djur är såå bra när man mår dåligt alltså, så fina vänner
lillafrokenhurtig.blogg.se
Sandra,
Håller verkligen med. Min katt är likadan <3
r0sensandra.wordpress.com
IP: 82.99.3.229