Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Får inte nog!

Alltså.. Fina fantastiska lilla Lykka, hon kom in i mitt liv i höstas... När jag tog emot henne av S, som tyvärr inte kunde ha kvar henne, så var det verkligen perfekt tajming!

Jag var inne i en väldigt mörk period (och är fortfarande periodvis) och från dag 1 så har hon lindrat en del av min ångest på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt kan jag tala om!

När jag har min mörkaste/djupaste perioder med det extrema trycket över bröstkorgen lägger sig Lykka antingen på min bröstkorg och gnider sitt huvud mot mina kinder eller så lägger hon sig på mig som du kan se på två av bilderna nedan. Trycker över bröstkorgen blir oftast lite lättare efter en stund..

Namnet som S valde till tösen passar henne som handen i handskenhon verkligen bringar lycka i mitt och Caspers liv! Hon och vi får verkligen inte nog av alla mys-stunder vi har. Hon är så tillgiven och mysig så det går inte ens att beskriva med ord..

Jag har läst och hört en hel del om att djur gör livet "enklare" för en person som lever med ångest/psykisk ohälsa.. Är detta något du känner igen, du som mår som mig?!?


Min fina mys-tös!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

znogge,
Det är nog en allmän uppfattning att djur har en helande effekt på oss människor. Numera är ju hundar välkomna på en del vård- och demensboenden. Ett uppskattat inslag av många. Har man ett djur så tvingas man per automatik att fokusera på de vilket jag tror är väldigt bra.
znogge.wordpress.com
Annie - Stora Små Äventyr,
Mysigt att hon fick komma och flytta in hos dig då 😊
biglittleadventures.se
sandralinderos
sandralinderos,
Djur äe helt fantastiska när det kommer till att t hjälpa i många olika sammanhang. Jag har oftast mått bättre när jag haft en hund i mitt liv
nouw.com/sandralinderos
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja djur är verkligen fantastiska alltså 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Ullie,
fattar du vvaför jag har 5 =) ? älskar katter man får så mycket kärlek
jo du kanske skulle skrivva det där oxå . du hade väl inte lace oxå vva ? fattar inte detta med lägg in länken där o hämta ut en annan . gud skiter i men unrar hur de et det är jag .
lätare på nouw som har något me klick ha ja hört

Fina gumman Tack super massa för in hjälp o tid kramar om
weberskold.se
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Men aaw mysigt då😊😊 mysigt när katter vill komma å mysa med en sådär..😊
nouw.com/mittlivommig
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja meeega mysigt! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Pauline,
så go! ja djur är såå bra när man mår dåligt alltså, så fina vänner
lillafrokenhurtig.blogg.se
Sandra,
Håller verkligen med. Min katt är likadan <3
r0sensandra.wordpress.com