Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Ett stort och prisvärt sortiment av lampor.

Sponsrat inlägg!

I samarbete med Lampan.se vill jag tipsa dig om lampor, ljuskällor och tillbehör från kända varumärken!


Terassbelysning

Sedan jag flyttade för två månader sedan till en lägenhet på bottenplan med trädgård så har jag börjat planera hur jag vill att det ska se ut i slutändan. Jag har bestämt att allt ska vara klart tills nästa sommar! Jag har beställt inglasning samt Snickan ska hjälpa mig att bygga ett trädäck till våren. Jag kollade in utbudet på trädgårdsbelysning och terassbelysning inne på Lampan.se. Jag hittade rätt så mycket som jag hade kunnat tänka mig att ha både på trädäcket samt när jag ska möblera på min kommande inglasning.

Nedan kan du se lite av vad som föll mig i smaken.

De tre första hade jag kunnat tänka mig att ha på trädäcket. Hur snyggt är det liksom inte med att ha det inbyggt i däcket med den lampan du ser i mitten!? Eller att ha de andra två runt hela trädäcket med lagom mellanrum så där blir belysning på alla tre sidorna (Trädäcket ska utgå från inglasningens slut)!?


Du som har trädgård/uteplats; hur har du det med belysning?

Dessa som du ser nedan hade jag kunnat tänka mig att ha som inredning på inglasningen tillsammans med en snygg soffgrupp, ett bord, långa snygga gardiner och stora fina växter!


Takfläktar med och utan belysning

Vi i Helsingborg i Skåne kan inte vara de enda som har drabbats av denna extrema värme. Alla fläktar i Helsingborg är slutsålda och i denna värmen drömmer man bara om vindar och lite kyla.

Vad passar inte bättre då än en takfläkt!?

Jag har hittat några (utan belysning) som jag hade kunnat tänka mig att ha i mitt hem. En i vardagsrummet där jag sover och en i Caspers rum. Guld värt på nätterna nu när det är så varmt!

Lampan.se har även takfläktar med belysning för dig som är intresserad av sådana!


Lampan.se har en fysisk butik i Uddevalla, har du varit där någon gång? Det har inte jag men det hade varit kul att få besöka butiken då jag gillar det jag kan se av deras sortiment i webbutiken.


Har du hört talas om Lampan.se innan du tittade in här hos mig?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Marina,
jag har inte heller varit där men de verkar ha mycket fint, kanske man kan hitta 2 nya fönsterlampor till vardagsrummet där 😀
nouw.se/saramarinahellberg
Fröken Rödlök,
Jag hade velat ha någon ljusslinga på altanen, men får bli något annat år då vi ha andra lampor nu!
www.frokenrodlok.se
IP: 82.99.3.229