Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Ett fram och minst tio bakåt.. Misslyckad, check.

Hej mitt i natten.

Det var väldigt längesen jag var vaken så här sent kan jag tala om. Spökena i huvudet är riktigt extrema, och har varit ett tag. Ångest är verkligen på topp och jag försöker verkligen att handskas med den på bästa sätt. Idag föll jag tillbaka på en väldigt dålig ovana, och ja det kommer ge mig mer ångest i slutändan jag vet det.

Varför lär jag mig bara inte? Hur dum i huvudet kan jag vara liksom? Jag vet ju vad som är bra och inte bra för just mig, varför lyssnar jag inte på mig själv?

Besviken på mig själv, check. Arg på mig själv, check. Totalt jävla hopplös, check. Misslyckad, check. Listan kan göras lång..

Nej det är verkligen inte många positiva tankar jag har om mig själv just nu kan jag tala om! Känns som att när jag väl tar ett steg fram så går det tio steg tillbaka på nolltid.. Självkänslan och självförtroendet är så långt nere i botten som de bara kan vara.

Jag har kommit underfund med varför min ångest har varit så extrem de senaste veckorna. Det är denna onda cirkel som jag lever i. Mitt liv är så sjukt tråkigt och enformigt. Jag vill bara ha ett jobb så jag kan få andra rutiner i livet. Få struktur, få det sociala samspelet, få känna mig behövd, få känna att jag bidrar med något bra.. Det enda jag gör är att glo på dessa hemska väggar i min lägenhet, i samband med att jag söker jobb, tar hand om Casper och dricker kaffe typ.. Det är verkligen så mina dagar ser ut, knappt deprimerande va!? (Självklart mår jag bättre de veckorna Casper är hos mig, ta mig inte fel gällande honom, han är ingen börda eller liknande, så missuppfatta nu inte hans roll i mitt liv, han är mitt allt, det är för honom jag fortfarande står med fötterna på jorden!) Jag söker verkligen jobb varje varje dag, vad mer kan jag göra? Varje dag är den andra lik. Det enda jag kommer ut på är mina powerwalks eller när jag går och handlar.

Jag känner mig så sjukt ensam, och ja jag vet att jag inte ska känna så då jag har en del folk som bryr sig om mig. Jag vet att jag har min pojkvän, min son, min familj och de närmsta vännerna bara ett samtal bort. Det är inte ofta alls att någon hör av sig och frågar om jag eller jag & Casper vill hitta på något.. Oftast tackar folk nej när jag tar initiativ och frågar om vi ska ses/hitta på något och ibland så svarar dem inte ens. De flesta hör enbart av sig när det är något de behöver hjälp med (ett tecken på att jag alltid har varit för snäll jag vet..) eller när de vill festa. Jag känner mig verkligen inte prioriterad av någon. Är jag verkligen en så pass hemsk och tråkig människa så ingen vill umgås med mig längre?

Önskar bara att jag för en gång skull i mitt liv hade blivit prioriterad, av någon.

Jag sitter i princip själv varje dag, och det gör ont. Jag har alltid varit den sociala kvinnan som haft mycket folk runt omkring mig, men det senaste året så känns det som att fler och fler kommer fram till att jag inte duger att umgås med längre. Jag ser hur alla andra umgås med sina nära & kära och ja jag kan säga att det gör mig lite avundsjuk. Jag har aldrig i hela mitt liv varit avundsjuk på andra människor, inte när det gäller något, så detta skrämmer mig kan jag säga. Denna ensamhet har faktiskt börjat göra så jag har fått en liten fobi, eller rädsla ska vi nog kalla det: Jag vågar knappt gå till affären själv. Jag är så rädd för folks blickar.

Jag behöver en stor omställning i livet, och det är nu! Det kan fan inte se ut så här, varje jävla dag! Jag lovar dig att jag försöker verkligen. Jag har till och med tackat ja till att provspela i Råå ifś damlag (fotboll) nästa vecka.

Just nu i skrivande stund så rinner tårarna längst mina kinder.. Jag får avsluta här, jag orkar inte mer alltså..

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer