Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

En städ - och flyttfirma!

Betalt inlägg i samarbete med Karavanpoint.se


Jag jobbade med hem - och flyttstäd för något år sedan! Det är ett fysiskt krävande arbete men det känns bra när du går ifrån kunden då det är rent och fint. Du har gjort en bra insats. Du kan vara stolt över det du har presterat! Du har gjort en god gärning till en person som oftast är för stressad i vardagen för att sköta om sitt hem..

När jag blev sambo så använde vi oss faktiskt av en flyttfirma. Vi hade ingen möjlighet alls att handskas med flytten själva. Det är verkligen tur att sådan där hjälp finns! När vi bodde på Lussebäcken och vi skulle flytta till Planteringen så hyrde vi faktiskt in en städfirma för flyttstäden då vi verkligen inte orkade ta den städningen själv! Dock så blev resultatet ikke bra och de kom aldrig för att åtgärda städning, vi fick helt enkelt slutföra städningen själb..

Oftast vill personer ha exempelvis flyttstäd och/eller flyttfirma då de själva ej hinner, orkar eller har möjlighet att sköta sin flytt själva.

Har du användt dig av en flyttfirma och/eller av flytt - och hemstäd någon gång?


Karavan erbjuder dig hemstäd, fönsterputsning, storstädning, bygg - och/eller kontorsstädning samt flyttstädning.

De har kvalitetsgaranti i upp till 14 dagar så är du inte nöjd så kommer de och gör en sista touch tills du är helt nöjd, kostnadsfritt såklart!

Du får en väldigt snabb offert hos dem! De har en 4-stegs formulär på sin hemsida där du snabbt och lätt får en offertfrågan och/eller om du vill boka en av tjänsterna!

Gällande flytthjälp så kommer en av Karavan personal hem till dig och hjälper dig att räkna ut hur många kvm din flytt handlar om, självklart kostnadsfritt!

De finns i Stockholm! 


Kika in hos Karavan och läs om deras olika tjänster! 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Hatar att flyttstädning! Så tungt 😅
nouw.com/bolmgren
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja verkligen slavgöra haha
nouw.com/jenniferssynpalivet
Evsing
Evsing,
Vi hade städfirma när vi flyttade från stan. Pinsamt dåliga. Torkade inte listerna på kyl och frys, bakom vreden på spisen, låg grus på hallgolvet när vi kom och skulle besiktiga 😰 Som jag skämdes och så arg jag blev 😤 När vi flyttade från Påarp till huset behövde vi bara ta kyl/frys och spis då dem skulle helrenovera lägenheten 😅 Ibland ska man ha tur!
nouw.com/evsing
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Men fy alltså!!! Pinsamt ja det förstår jag!!! HAhahahaha bra där! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet