Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

En offentlig person - Privat konto!

Mitt beslut att vara en offentlig person..

Jag har själv gjort det aktiva valet ja att vara en offentlig människa. Därav säger jag till alla jag umgås med att de måste säga till mig om de ej vill synas eller nämnas i mina sociala medier! Det är viktigt att de verkligen gör det också, jag hoppas ni alla förstår det!

Jag valde att bli en offentlig person (jag började blogga) samma år som Casper föddes (2006) för att min pappa som bor i Spanien skulle kunna följa vår vardag och Caspers utveckling!

När Casper var mindre så publicerade jag massor gällande honom, men idag så frågar jag honom alltid innan jag lägger ut en bild på honom, varje gång! Han är tillräckligt gammal att bestämma själv nu känner jag. Oftast får jag lägga upp det jag tänkte; och han älskar ju att vara del av våra samarbeten med företag, men ibland får jag faktiskt ett nej..

För cirka tre år sedan så tog jag ett steg längre och mina sociala medier växte rejält! Jag började göra samarbeten; både med företag och andra influencers/bloggare.

Missjennifer har ett gott rykte och är jag faktiskt stolt över att kunna säga det med handen på hjärtat och ett stort leende på läpparna!


Varför vara elak?

Det mest positiva med att ha sina sociala medier som en hobby är absolut alla de fantastiska människorna jag har lärt känna via bloggen och Instagram! Några av dem har jag träffat i verkliga livetbloggmiddagar, event samt vanlig fikastunder; @FruElversson, @sandraerosen, @Evsing och @emmamatildaa är några få av dem! Helt fantastiska personer! 💙

Det mest negativa är de elaka kommentarerna man får! Självklart är personerna alltid anonyma, fegt! Har man något att säga så får man ju faktiskt stå för vem man är kan jag tycka! Hos mig så är det vanligt att det kommer hatkommentarer riktat mot min son samt kommentarer angående min vikt och utseende.. Varför vara elak? Varför gå på en människa som inte kan försvara sig själv? Vad ger personen rätten att försöka trycka ner en annan människa? Mår folk så pass dåligt så de känner att de måste kränka andra för att må bättre?


HObby eller företag?

Jag har en del samarbeten via mina sociala medier, vilket jag älskar och tycker är riktigt kul! Jag har skapat väldigt många nya kontakter som influencer! Dock är min sociala medier än så länge en hobby, men drömmen är att kunna göra dem till en enskild firma eller liknande. Den stora drömmen är att kunna försörja mig på dem..

Jag har öppnat ett privat konto på Instagram för de som vill följa min och Caspers vardag. Missjennifer.se kommer enbart bli ett influencer konto nu.

Jag har tagit detta beslutet då det är anonyma personer som kommenterar angående Casper.. Han ska inte drabbas för att jag har valt att vara en offentlig person!!


Frågor till dig:

Är du en offentlig person? Om ja; vad fick dig att göra valet att bli det? Vad tycker du är mest positivt och mest negativa inom sociala medier? Har du varit på någon bloggmiddag/event någon gång? Vad är ditt mål med dina sociala medier (frågan är till dig som är en offentlig person)? Hut länge har du hållt på med dina sociala medier? Är det en hobby för dig eller har du tagit det där steget längre som jag berättar ovan att jag vill göra?


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Nej fy vad hemskt att du får sådana kommentarer och jag förstår inte hur man kan skriva elaka saker. Jättebra att du lyfter det och så kul att din blogg har blivit så stor. Du är grym och heja dig! <3 Kramis
starbys.se
Madde ,
Så lågt att gå på din son. Hur tänker man då? Man måste inte hålla med, men får aldrig gå över och bli elaka. Tyvärr förstår inte många det... Och tycker bara dom är ärliga.
www.missmadelena.se
Madde
IP: 82.99.3.229