Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Du skadar inte den du älskar!

Eller ja du påstår dig att älska..

Jag har levt i ett destruktivt förhållande. Där det förekom både fysiskt och psykiskt misshandel. Misshandel som misshandel, vare sig det är onda slag mot kroppen eller det är onda ord.

Det beteendet kom fram rätt fort i vårt förhållande. Den verbala misshandeln:

Ska du verkligen se ut så när du går ut?

Det är inte lönt du sminkar dig för du ser ut som en gris ändå!

Du har inte tänkt på att alla ser dig som den hora du är om du går ut i den kjolen!?

Det var några av orden jag fick höra.. Jag tappade självkänslan och självförtroendet näsan direkt, han fick makten väldigt snabbt.. Något år efter kom första slaget:

En handflata mot min kind. Ett huvud rakt in i väggen.

Och det var pga att jag ställde honom mot väggen då det gick rykten om att han hade varit otrogen.. Så ja jag fick skiten för att han inte kunde hålla sin k*k i styr..


Att leva under dessa omständigheter är sjukt mycket vanligare än vad samhället vågar se..

Jag förstår inte, och kommer nog aldrig förstå: Hur i helvete kan du skada en person du älskar? Eller ja som du läste ovan: påstår dig älska? Enligt migälskar du inte denna människa när du känner "behovet" av att ta sönder han/hon, på ett eller annat sätt.

Det är dock inte enbart män som slår kvinnor, utan även kvinnor som slår män och kvinnor som slår kvinnor i förhållanden..

Vad strävar du efter? Vad är det för maktkamp du försöker vinna? Det enda du gör är att förlorar respekten: för dig själv, från omgivningen och speciellt från den du påstår dig älska!

----------

Jag kom in på detta tankespåret, ännu en gång, när jag läste det som du ser nedan.. De två meningarna är ifrån ett inlägg på facebook.

"2018 var det 22 kvinnor som dog pga en mans maktbegär. I år kommer siffran troligen landa runt 20 st."


Det var ingen som visste, vad som skedde innanför våra väggar, dag som natt, inte Casper och inte ens min familj.. Jag tog mig därifrån till slut, bättre sent än aldrig!

Jag är så sjukt stark i mig själv nu! Jag vet vad jag är värd. Jag vet vad jag förtjänar. Jag vet vilken fantastisk människa jag är. Jag vet att jag ser bra ut. Jag vet att jag duger precis så som jag är.

Ja du förstår nog vart jag vill komma.


Har du eller någon du känner levt i ett destruktivt förhållande?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer