Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Du kanske bara är sådan och jag kanske inte såg den sidan från början!?!

Godmorgon fina du!

Igår var både en bra och en mindre bra dag. Jag hade ångest (som vanligt) men ändå inte.. Så där har jag aldrig känt det innan. Jag försökte sysselsätta mig hela dagen för att undvika att överanalysera det jag kände av, ja vad det nu var, kan verkligen inte sätta ordden känslan..

Jag jobbade några timmar på förmiddagen. När jag kom hem så vilade jag en timme. Efter lite kaffe och mat så tog jag och Casper en promenad och mötte upp Sanna och drog till Maxi. När vi kom hem där från så körde jag och Sanna en live tillsammans i min, @angelicaelversson, Sandra & Thea´s grupp på Facebook: Female power heter den för dig som är nyfiken, är dock 18 års gräns.. Sedan blev det lite "jobb" med Instagram (jag har äntligen publicerat tävlingen där som jag utlovade i samband med att jag fick 10K följare, in och tävla) innan jag och Casper bäddade ner oss på soffan och kollade en film.

Idag så är jag ledig från jobb. Jag har ett telefonmöte på förmiddagen. Om min ångest inte alldeles för intensiv så ska jag och Casper till Hålan på Drottninghög (grannområdet) tillsammans med Sanna och hennes dotter. De har öppnat upp vattenaktiviteter där för barn.. Casper kanske ska iväg och lana hos sin tjejkompis över natten så jag får se om jag håller mig hemma eller om jag kanske dra iväg och hittar på något. Hela min tillvaro handlar ju om hur jag mår liksom.

Vad har du för planer denna torsdag?

Jag känner bara mer och mer hur jag börjar störa mig mer och mer på vissa ,människor. Jag vet inte om det har med mitt mående att göra eller om personen/personerna bara är sådana men att jag inte riktigt såg den sidan från början.. Börjar känna mig mer likgiltig/tom när det kommer till andra människor. Har jag nått min gräns kanske? Att alltid ge men att sällan få tillbaka? Inte för att det är något jag skulle få för mig att begära, men vi alla har våra gränser..

Det som är så jobbigt. Jag kan verkligen inte planera för många dagar i rad. Mitt mående pajar allt. Ena dagen kan jag hur bra som helst, då har jag hur mycket energi som helst och vill göra allt och lite till. Sen nästa dag kan jag så pass dåligt så jag är sängliggandes utan någon energi alls (knappt så jag orkar ta mig på toa).. Jag är riktigt trött på detta pendlande!! Jag hoppas att WeMind godkänner min egenremiss så jag kan få den hjälpen/stöttningen som jag verkligen är i behov av.

Jag mår som bäst när Casper är hos mig, han får mig att plocka fram den där extra "generatorn" så jag orkar med dagarna även fast jag inte orkar.. Svårt att förklara, enbart de som går genom samma/liknande förstår vad jag menar.

Nu ska jag sluta trada och kolla om kaffet är klart..

Ha en fantastisk dag fina du!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Michelle,
Håller med dig om mående och energin, ena dagen kan jag göra mycket sen nästa dag kan orken vara helt slut.
www.nouw.com/michellekrunquist
Usch det är verkligen jobbigt med den där ångesten. Har också haft ångest till och från nu sista tiden faktiskt. Känner igen mig i det där med människor. Jag har nått min gräns nu när det gäller ett flertal människor
evahle.se
Yasmine,
Förstår att det är väldigt jobbigt att pendla sådär i måendet... Hoppas du får den hjälpen du behöver och vill ha! Kram <3
yasmissy.blogg.se
SnabelA
SnabelA,
Förstår hur du menar. Så brukar jag oxä ha det. När jag får sånna dagar då jag har energi brukar jag passa på att göra så mycket som möjligt innan jag kraschar.
nouw.com/snabela
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag försöker verkligen få så mycket som möjligt gjort under de bättre dagarna om man säger, så jag förstår exakt vad du menar!
nouw.com/jenniferssynpalivet
Hemprodukter,
Bra att göra mycket när det blir för många tankar i huvudet. Också bra att fundera lite på vad du vill. Typ vad du vill just nu. Om det går att göra gör du det. Det kan vara så enkelt att du vill ta av dig skorna nu och gör det!
hemprodukter.info/vaxthus-kopguide-allt-du