Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

"Du har förändrats J, jag som är din vän ser detta.."

Ja till viss del..

Må så vara att jag har förändrats lite som person.. De som umgås med mig dagligen märker av det mer än andra. Jag tror vi alla förändras lite under livets resa och genom alla turer var och en har varit med om..

Förr kunde jag hålla med folk i en diskussion för att slippa massa onödigt tjaffs för att man inte är överens. Jag sa alltid ja; även fast hjärnan skrek nej. Jag höll mig i bakgrunden när vi träffades flera stycken, hörs jag inte så syns jag inte.

Nu nästan skriker jag nej när det är något jag inte vill. Jag är verkligen inte i bakgrunden längre, jag tar för mig mer, både av livet och allt annat. Jag hörs OCH syns, det trivs jag bra med. jag är 120% ärlig; sårar det? To bad för dem, fråga då inte mig något som du inte klarar av att höra svaret på! Jag tar inte skit längre, Folk kan inte köra med mig som de gjorde förr..

Jag är mycket mer självsäker idag och inte alls lika blyg. Jag tror det är det de flesta reagerar på då de är vana vid att jag alltid hållt mig i bakgrunden..

Jag har förändrats på ett bra sätt enligt mig själv och det tycker mina närmsta också!


Har du förändrats genom åren? Om ja, hur då? Om nej, varför inte?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

madelenekirk
madelenekirk,
På ett eller annat sätt förändras man hela tiden. Förändringar tycker jag är väldigt positiva (beror självklart beroende på vad)
nouw.com/madelenekirk
Fnulan
Fnulan,
Det är inte alls konstigt att du inte är den samma. Det hade varit konstigt om du hade varit det..
nouw.com/fnulan
IP: 82.99.3.229