Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Du får se ut precis så som du vill!

Alla måste vi få utforska & prova nya saker!

Casper har alltid varit som mig, gillar att utforska och prova nya saker när det kommer till hans utseende. Han är tonåring nu och har blivit ännu mer peppad på att testa nytt.. Det är nu han är i full gång med sin resa att hitta SIN stil!

Casper har alltid gillat min bror Marcus klädstil, basic plagg men med färg-glada färger! Det är (och har alltid varit) mycket orange, rött, grönt och blått..

För något år sedan hade jag röd hårfärg och Casper frågade om han fick färga sitt hår samtidigt som jag skulle piffa upp min hårfärg, självklart sa jag ja! Han passade jätte bra i den! Hans pappa gillade inte det så efter det så har jag inte tillåtit Casper att färga håret. Tills för någon dag sedan..

Casper har pratat i flera månader nu om att färga håret blått. Jag har sagt nej fram tills för någon dag sedan.. Vi var på Maxi och när vi gick förbi hårfärgerna så svängde han av dit direkt. Han var fortfarande inne på den blåa färgen, så jag köpte en toning (sådant som tvättas ur efter ett tag) till honom.

Som sagt Casper är i tonåren nu och det är nu det ska utforskas! Allt ska utforskas.. Jag vet själv hur jag var i tonåren, jag bytade hårfärg lika ofta som vännerna bytade underkläder, typ..

Han blev riktigt nöjd med färgen på håret! Jag tyckte också att det blev jätte fint, men jag sa till honom att det enda som betyder något är vad han själv tycker! Tycker han att han passar i vissa saker så ska han se ut så!

Jag har lärt honom sedan ung ålder att han aldrig ska bry sig om vad andra tycker och tänker om honom, varken som person eller hans utseende!

Vill han färga håret i olika färger, absolut! Vill han pierca sig om något år, så absolut. Tatueringar får dock vänta tills han närmar sig myndig ålder, de sitter för livet liksom..

Hur ställer du dig till att ditt barn/tonåring provar nya saker gällande sitt utseende?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Ullie,
som mina tjejer för ändring o olika färger hela tiden tonåringar säger jag ha ha
ha en fin fredag raring. fredag igen härligt kram
wweberskold.se
Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Så snyggt det blev 😃 Jag tycker det är bra att prova sig fram och hitta sig själv, så våra barn kommer att få pröva olika sånna saker sålänge Det är genomtänkt av dem givetvis 😊
nouw.com/sandrachorsell
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja visst blev det! 😃 Han klär såååå bra i den färgen! 😃 Älskar verkligen att han vågade! 😃 Håller med dig där, genomtänkt och inom rimliga gränser så klart 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet