Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

dig som har det som mig: lever med psykisk ohälsa!

I samarbete med VM läkarkonsult

Sponsrat inlägg i samarbete med VM läkarkonsult

Godmorgon fina du!

Fredag är här! Yaaaay!

Har du haft en bra vecka fina du?

Min vecka har varit ovanligt bra. Kan det bero på det fina vädret tro!? Jag har knappt känt av min ångest och jag har sovit som ett barn under nätterna.. Hallelulija! Jag har försökt få tag i min läkare för fulla muggar i några dagar nu då jag behöver behovsmedicin till de dagar jag vet kommer att kommamin ångest bryter ner mig.. Han är sjukt svår att få tag på.. Känner du igen det här?

Jag fick dock tag i honom igår, men fick en tid om 3 veckor.. Så sjukt att behöva vänta så länge med att få hjälp! Jag vet att de extremt dåliga dagarna kommer att komma innan dess.

Det är pga bland annat denna anledning om jag idag vill tipsa dig om VM Läkarkonsult som är en mottagning i Uppsala inom psykiatri. De hjälper alltså dig som har det som mig: lever med psykisk ohälsa! De hjälper dig med läkemedelsbehandling och bedömning.

Det som är så bra med VM Läkarkonsult är att de har personliga möten men de har även en digital mottagning! En mottagning med digitala besök i form av videosamtal för dig som lider av bland annat ångest, utmattning, depression, ätstörningar, OCD och för dig som kanske går genom en kris i livet. Helt perfekt enligt mig! Speciellt för dig som kanske har det svårt att ta dig ut från ditt hem pga den sociala biten eller pga hur läget i världen ser ut just nu: Corona pandemin/Covid-19!

Du bokar enkelt tid via mail eller via telefon hos VM Läkarkonsult! Du kan även boka tid genom deras formulär på eras hemsida!

Helt fantastiskt hur läkarvården utvecklas alltså! Tummen upp från mitt håll!

Nu ska jag dricka lite kaffe till för att sedan bege mig ut mot Väla för att hämta paket!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Yasmine ,
Vilken bra grej att de är specialiserade och dessutom har videosamtal för alla som bor långt bort. Kanske gör att motståndet att söka hjälp blir mindre! Kram
yasmissy.blogg.se
hannahsolina
hannahsolina,
Så bra med digital hjälp - som Yasmine skriver så kanske tröskeln blir lägre till att söka hjälp för en del. SÅ viktigt ämne!
nouw.com/hannahsolina
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja det är de 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
Tess,
Gud så bra att de finns sån hjälp digitalt 😍❤️
blondinas.se