Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Det jobbiga var att jag kunde inte sluta gråta..

Du vet när man har en dröm. En dröm som är lite större än allt annat man tänker och önskar. Speciellt en dröm som är precis framför fötterna på en. En dröm som är så nära på att slå in. Och du vet när den sopas bort och du faller. Din värld rasar på grund av att din dröm skjuts längre bort. Där var jag inatt och där är jag idag.

Jag tror jag föll så hårt igår för att jag har frågat angående detta flera gånger och fått ett ja varje gång. Och sedan ändras allt helt plötsligt, klart som fan att det gör ont då! Jag tror att det som gjorde mig mest ledsen var jag inte var den som fick veta det första även fast det var en sak som jag är en av huvudpersonerna i!

Det är väl klart att jag grät medtanke på att jag blev ledsen! Det jobbiga var att jag kunde inte sluta gråta.

Jag är ledsen och kommer att vara ledsen ett bra tag, hade inte du varit det om dina drömmar hade skjuts upp bara sådär pang bom!? Jag försöker förstå från den andres perspektiv, det försöker jag verkligen, jag önskar bara att jag hade fått veta direkt så jag hade kunnat hjälpa!

Jag vill inte gå in på detaljer om vad som hänt eller sagts, för jag skäms även fast jag inte har någon anledning att skämmas och jag känner mig dum även fast jag inte har någon anledning till det heller, men jag ville lätta på mitt hjärta och det gör jag lättast här i bloggen.

Och ja jag skriver om mig och vad jag tänker/känner medtanke på att detta är min blogg och ur mitt perspektiv.

🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴

Mår DU och JAG bra så mår VI bra

Mår du dåligt så prata med mig, jag inte är tankeläsare och kom ihåg att vi alla reagerar olika i olika situationer. Jag gråter när jag är ledsen, jag skrattar när jag är glad, jag är tjatig när jag är frustrerad och jag skriker när jag är arg!

Vi alla har olika mål och drömmar i livet och ibland måste vi möta andra halvvägs. Vi alla måste ge och ta! Både i familjen, vänskap och kärleksrelationer.

Gå genom livet med öppna armar och ge/visa kärlek, närhet och respekt!
Var ärliga och ljug aldrig för någon annan, inte ens små vita lögner! Det sårar mer än något annat och kan sluta med att folk tar avstånd tillslut, för sanningen kommer alltid fram!

Säg till dem du älskar att du älskar dem varje dag!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Mina tankar
  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Cajsa,
ja det var det verkligen! 😃 Älskar att shoppa..^^ hehe
cjssong.se
Fanny,
alla kramar till dig <3
www.devote.se/fannymagnusson
Pippilula
Pippilula,