Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Det här säger hans tatueringar – om vilken typ av pojkvän han kommer bli

1. En hel sleeve

Här har vi en kille som är trendig men som kan ha en liten dos av douche-varning i sig. En typisk kille som testar sig fram för att hitta den där number one.

2. En liten textrad någonstans på kroppen

En kille som är lite nyfiken men vågar inte ta steget. Kanske lite busig. Han passar in i alla lägen och kan lätt få dig till skratt.

3. En tatuering på foten

Killen har garanterat gjort tatueringen på en resa eller under en festkväll med polarna. Han är ganska reserverad av sig men kan släppa lös när han känner sig bekväm. Ett litet kontrollfreak, tror vi.

4. En ansikts- eller halstatuering

Oj oj. Här har vi en bad boy. Eller kanske en wanna be-bad boy. Gillar du någon som är lite yolo till livet men älskar dig villkorslöst (och kanske är lite svartsjuk) scanna av folkmassan och leta efter någon med en liten halstatuering. Här kan det bli åka av!

5. En tribal

Den här killen är nog lite äldre och har varit med om mycket. Han var nog en liten bad boy back in the days men lever idag ett mer avslappnat liv där han söker en trygg punkt i livet. Är det du? Kör hårt!

Källa: Modette.se

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

J,
Haha roligt inlägg 😊
lessonoflife.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Haha kul att du tycker det 😋
nouw.com/jenniferssynpalivet
Christer,
Skratt men om man har halfsleeve då vad är man då 😋
www.christerholm.nu
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jadu bra fråga hahahaah 😋
nouw.com/jenniferssynpalivet