Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Det här med att ta körkort..

Sponsrat inlägg i samarbete med Körkortsskolan.se

Jag är 33 år gammal och har i många år fått frågan om inte jag ska ta körkort!? Är det inte viktigt för mig att ha ett körkort? Hade det inte underlättat med ett körkort för mig? Ja listan på frågor kan göras långa. Till och med de jag känner nere i Spanien i den staden min pappa bor ställer mig frågan varje år när jag åker ner: Ska du inte ta körkort snart? Vill du flytta ner här så är det en väldigt stor fördel att ha ett körkort.

Det är väl klart jag vill ha körkort, men är jag i ett väldigt behov av det? Nej. Jag bor i en stor stad där det går kollektivtrafik var sjunde minut från min gata till alla områden i Helsingborg typ. Och sedan så handlar det om ekonomin också, det är verkligen inte gratis att få sig ett körkort.

Hade min ekonomi tillåtit så hade jag dock inte tvekat. Men jag tror inte att jag hade klarat av att sitta på en körskola med en massa press dag ut och dag in för att lära mig allt jag behöver. Jag hade velat sitta hemma i lugn och ro och kunna ta en paus exakt när jag vill. Det är ju här min ADD spelar in. Jag hade lätt valt att använda mig av Körkortsskolans website.

Tänk att kunna sitta hemma med en god kopp kaffe med antingen datorn i knäet eller med telefonen i handen och göra teorifrågorna i din egen takt tills allt sitter som en sten i huvudet. Den möjligheten har du med just denna webbsidan. Det är många trafikskolor i Sverige som använder sig av just Körkortsskolans körkortsfrågor och videoutbildningar.

Din statistik sparas på sidan och du kan göra teoriprovet hos dem innan du bokar in en tid hos Trafikverket. Provet har exakt samma upplägg här som på Trafikverket och det är att där är frågor från alla kategorier.

Du kan välja mellan tre olika när du ska skapa konto; körkortsfrågor, premium och videolektioner.

Just nu kan du prova göra teorifrågorna gratis så titta in hos Körkortsskolan så in och kör vettja!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer