Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Det är fucking bullshit alltså!

Nytt år = nya tag? 

Nej det är bullshit enligt mig! Du ska kunna ta nya tag och välja nya vägar i livet vilken tid på året som helst!! Det gjorde ju jag..

Klarar jag det, så klarar du det!


Privatlivet under året som har gått:


Jag har enbart fokus på mig själv och Casper! Tidigare så la jag all fokus på Casper samt vänner och bekanta. Jag satte mig själv i sista hand, i alla situationer. Jag tänkte att är dem glada och nöjda så är jag det..

Jag säger alltid nej när det är något jag inte vill! Tidigare sa jag alltid ja för att vara alla till lags, men i slutändan var det jag som satt och mådde dåligt medan de hade det hur bra som helst..

Men det är några som har försvunnit självmant ur mitt liv de senaste månaderna då de ej kan acceptera och/eller respektera de två ovanstående sakerna..

Jag ger mig själv komplimanger varje dag! Tidigare kunde jag inte kolla med i spegeln alls, varken med kläder på eller naken. Jag äcklades av mig själv, även fast de 60 kilona som jag har gått ner.. Efter mitt bröstlyft har jag ställt mig naken framför spegeln varje dag och säger alltid samma meningar: Jag är fin! Jag är sexig! Jag är vacker! Jag är bra precis så som jag är!

Jag har sorterat! Jag har sagt hejdå till massor av människor jag hade i mitt liv. Av olika anledningar. De kunde ej vara ärliga mot mig (när det gällde mig) utan snackade med alla andra istället, jag fick knivar i ryggen av dem jag minst anade, jag har fått mitt hjärta krossat, de påstår att de förstår sig på mitt mående medan de inte har haft en jävla aning..

Jag ger inga fler chanser! Tidigare har jag alltid gett personer två eller tio chanser.. Nu får de inte ens en chans! Det är allt eller inget direkt för mig. Jag har varken tid eller ork med en massa drama och tjaffs samt jag är ingen leksak som bara passar då och då, bättre att säga hejdå direkt och lägga sin energi på viktigare saker!


Blogglivet under året som har gått:

Det har inte alls varit mitt år inom denna kategorin om jag ska vara ärlig, när det kommer till motivation och inspiration då alltså. Känns som att jag har slut på tankar medan mitt huvud ändå är proppfullt..

Som influencer har det varit ett bra år måste jag säga! Det har stått event på schemat samt jag har gjort rätt så många betalda samarbeten, ett av mina mål är ju att jag ska kunna försörja mig på bloggen/mina sociala medier! Jag måste ju börja någonstans och jag har räknat ut att fortsätter det så härkan jag göra det om några år!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Ibland så måste man säga hejdå till vissa människor för att m bättre. Jag är eller var likadan att jag bara tänkte på andra, gör det fortfarande men försöker sätta mig första hand. Inte jättelätt men det går❤
nouw.com/amandizan
MartinaGulino
MartinaGulino,
håller med! Att ” vänta ” in ny år är bara en ursäkt för att dra ut på dåliga vanor, typ röka susa, socker osv
nouw.com/martinagulino