Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Dessa orden är direkt från mitt hjärta! 💔


Jag har fått höra en hel del att mitt hjärta är rent och så fint men ändå känner jag mig riktigt misslyckad ibland! Spelar ingen roll hur jag beter mig; jag kan vara en ängel eller en ”djävul”.. Jag kan vara snäll (oftast för snäll så folk utnyttjar det) eller så bryr jag mig inte alls..

People allways leave me! 💔

Jag har börjat känna mig mer och mer ensam de senaste månaderna. Jag vet att jag inte är ensam, men samtidigt så är jag det.. Det är svårt att förklara med ord, men du som känner som mig vet exakt vad det är jag försöker säga!

Nästa gång jag är barnledig så är det nästan bud på att åka iväg hela veckan! 🙌🏼👌🏼 Det här med varannan vecka är verkligen inte min grej! Men C mår bäst av att ha det så här och han går före mig själv!

Ibland kan jag blir avundsjuk för att andra har så stora familjer och att de umgås ofta, artade får ha sitt/sina barn runt sig alltid, de får spendera all sin tid med sin soulmate, att de har vänner runt sig hela tiden..

En av mina högsta drömmar är att få skapa min egna lilla familj! ❤️ Jag får ofta höra att det kommer när det kommer och det är jag väl medveten om, men vissa dagar är längtan starkare än andra dagar.

När jag är barnledig så är jag själv 95% av tiden. Det är egentligen inte konstigt att jag festar så ofta, då får jag ju det här sociala; jag slipper vara själv även fast det bara är för några timmar!

Detta blev kanske ett flummigt inlägg men orden är direkt från mitt hjärta!


Varför är denna känsla av ensamhet så intensiv och jobbig?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Mina tankar
  • Nära Unnamed Road, Helsingborg

Gillar

Kommentarer