Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

De bästa och mest miljövänliga mattor och golv..

I samarbete med Interlaced, falckdesign

Sponsrat inlägg i samarbete med Falckdesign

Välkommen hit fina du..

Long time.. Men jag skrev för ett tag sedan att jag skulle bli lite off här men att jag kunde dyka upp när du minst ana det, och ja idag är det en sådan dag.

I detta inlägg som är i samarbete med Falckdesign.com så kommer jag att tipsa dig om lite olika golv: som är den produkten som de säljer!

De arbetar med olika leverantör för att kunna erbjuda dig det bästa och det mest miljövänliga alternativen/alternativen.

Jag tänkte att jag ska tipsa om minst 2 olika golv som säljs hos Falckdesign.

Vi börjar med:

Textilmattor/ textilplattor..

Från engelska Paragon samarbetar Falckdesign för att få fräscha och tuftade textilplattor till offentliga miljöer. Baksidan av dessa plattor är tillverkade av 75% återvunnet material, hur bra liksom!? Alla deras kollektioner uppfyller kraven för golv/mattor när det handlar om just offentliga miljöer.

Jag hade velat ha något liknande till min inglasning faktiskt. Jag vet jätte många som har mattor på sina balkonger ect som ser ut lite som en gräsmatta, fast i textil. Jag hade velat ha något liknande fast i grå eller svart.

Väggmattor..

Dessa mattor är gjorda för hygieniska rum/ytor som exempelvis sjukhus samt våtrum så som badrum och dylikt. De har två kollektioner av dessa mattor: Polyclad Pro Pu och Polyclad Plus Pu.

ytan på båda kollektionerna är förstärkt med något som förkortas PU (polyuretan) vilket underlättare jätte mycket vid exempelvis städning. Materialet på väggmattorna består av 25% återvinnande material samt de är 100% återvinningsbara!

Och de säljer även:

Plastgolv som du kan se exempel av nedan..

Om företaget:

Falckdesign´s fysiska butiker ligger i Kungsbacka och Hägersten samt deras lager ligger i Stockholm.

De lägger golv först och främst på offentliga platser så som exempelvis sjukhus, skolor, hotell och kontor.

Deras produkter har i olika typer av miljösystem blivit både registrerade och bedömda.


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh akustikgolvet är ju så himla fint tycker jag! 😃
nouw.com/emmaengstrom