Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Copycat: You are going down!

Jag får meddelande var och varannan dag (liknande det du ser ovan) och har fått dem i några månader nu. Du som följer mig vet att jag har berättat om en copycat..

Kollegor inom sociala medier OCH företag har hört av sig till mig..


Jag kommer inte vara tyst längre!

Jag är så sjukt ledsen och besviken över detta. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara med om något sådant här, speciellt inte av någon som kallade sig för en vän.

Allt detta har gjort att jag har fått byta namn mina sociala medier. Vilket har gjort att jag har fått börja om från början gällande direkttrafiken till mina sociala medier och samarbeten med företag (de flesta).

Vissa företag har tagit ett steg tillbaka då de är rädda för att copycaten´s agerande ska drabba dem på något sätt, men som tur är så har jag arbetat med en del företag väldigt länge så de har gått i god för mig att de aldrig kommer att drabbas av det denna personen håller på med!

Jag har valt att inte nämna personens namn när folk har frågat mig vem det är, vissa har ju självklart listat ut det direkt, jag har enbart pratat om detta med mina nära och kära! Jag har mått riktigt dåligt över allt detta och utan mina nära och kära så hade mina sociala medier varit borta vid detta laget kan jag säga! Det är på grund av allt detta som min motivation är som bortblåst..

Så nu är det så att frågar du så kommer jag att svara vem det är!


Det är helt okej att man inspireras av en person men man tar inte saker rakt av! Men att man tar idèer rakt av och inte ens försöker göra om det till sitt egna; det är inte okej någonstans! Att sno delar av någons namn, det gör man inte det heller!

Var dig själv, stå ut, kom på dina egna idèer, kör ditt egna race, var unik,..

Som många sagt: annars har du inte i världen av sociala medier att göra!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Annica ,
Jag håller på dig! Känner dig inte men du känns så god hjärtad och snäll! Stå på dig ❤️
trupipozitiv.blogspot.com
Annica ,
Stå på dig! Du verkar så god hjärtad å snäll ❤️
trupipozitiv.blogspot.com
IP: 82.99.3.229