Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Bygg ut utan bygglov med attefallshus!

Sponsrat inlägg.

I samarbete med Polhus.se så vill jag tipsa dig om attefallshus.

Har du hört talas om vad attefallshus är för något tidigare?

För dig som inte vet så är attefallshus monteringsfärdiga byggsatser. Som du kan ha som gäststuga, lekstuga och/eller sommarstuga. Hur bra och mysigt liksom!?!

Det är tillåtet att bygga ett sådant här hus som permanent bostad utan bygglov och då får det vara 25 kvadratmeter stort. Attefallshuset måste vara komplett och får inte byggas ihop med din nuvarande bostad samt en bygganmälan måste lämnas in till din kommun. Är du osäker på vad som gäller så kan du ringa din kommun och fråga vad som gäller just där du vill placera ditt attefallshus.

Husets yta och storlek ska inte underskattas då det finns plats för kök, vardagsrum och badrum. Där finns även plats så du kan möblera med möbler som sängar.

Det finns hus utan fönster samt hus med stora fönster och det finns hur med loft. Du kan göra tillval som exempel isolering och stuprör. Inredning får du lösa själv, men vilken dröm att få inreda ett sådant hus. Det hade jag verkligen velat få göra!

Hade jag bott i hus och o jag hade haft en tillräckligt stor tomt så hade jag valt ett attefallshus som det du ser nedan. Ser ut som ett drömhus i mini format!


Äger du ett attefallshus?


Om inte så gör som jag om du har funderingar på attefallshus och vänd dig till Polhus.se för mer information och kanske ett framtida köp.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Marina,
De är så fina, en sådan skulle jag vilja ha som gästhus här hemma 😊
nouw.se/saramarinahellberg
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
JA mega fina är dem 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Netti Starby,
Åh vilket grymt tips! 😃 Kramis
starbys.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Kul du tycker det 😃 kram
nouw.com/jenniferssynpalivet
IP: 82.99.3.229