Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Buddha är mitt beroende sedan 12 års åldern!

Sponsrat inlägg & produkt!

I samarbete med Bimago fick jag hem denna grymt snygga tavla för några veckor sedan! Jag fick hem den i samma veva som jag flyttade in i den nya lägenheten..

Jag valde denna tavla då jag ÄLSKAR Buddha samt jag föll för tavlans färger direkt. Jag visste först inte om jag skulle hänga den i vardagsrummet eller inte.. Men jag kom fram till att jag vill ha ljusa tavlor där inne, självklart med Buddha motiv.

Då jag har gråa skåpsluckor och svart/grå matta i köket så kom jag fram till att tavlan passade perfekt där inne! Jag tycker det ser bra ut. Ska hänga upp fler tavlor i köket, men jag vet inte vad än. Men som sagt Rom byggdes inte på en dag och det gör inte min lägenhet heller.

De flesta tavlorna i mitt hem går i Buddha tema. Till och med i hallen har jag en liten buddha tavla. Jag har fått min kärlek till Buddha från min farmor som var buddhist. Jag fick min första buddha staty/prydnad av henne när jag var 12 år gammal.


Vad tycker du? Kan man ha denna tavla i ett kök? 

Andra tavlor jag har kollat in från Bimagos sortiment är de du ser nedan! Den till vänster hade passat mega bra i mitt kök också! Och den till höger hade passat bra i mitt vardagsrum!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

MBroden
MBroden,
Jätte fina tavlor
nouw.com/mbroden
Idamida
Idamida,
Dösnygg! Vill haa! <3 😃
nouw.com/idamida
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Visst är den!! 😃 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
IP: 82.99.3.229