Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Bra alternativ när du ska köpa E-cigaretter

Betalt inlägg i samarbete med Eciggonline.se

Hej fina du!


Hur mår du idag Jag mår lite halv konstigt, har gjort hela dagen. Det är säkert pga att jag har fått för lite sömn tror jag! Samt jag har extrem ångest idag! Dagen har varit lugn. Jag har vilat i omgångar. Jag har varit och träffat Sanna & Julia en runda. Jag ska strax bädda ner mig på soffan och kolla ett avsnitt av serien Ballers. Men första ska jag ut i trädgården och ta en cigg.. Efter det blir de lite städning.

Ja, jag är rökare! Ja jag vet det är inte bra för mig bla bla.. Jag har rökt sedan jag var 13 år gammal. Det började med att jag fick en cigg av en kille i parallellklassen under en av de första dagarna på högstadiet.. Det börjades med munbloss och det tog inte lång tid innan det gick över till halsbloss, för att sedan fastna helt totalt.

Jag har försökt sluta hur många gånger som helst under alla årens lopp, men det är riktigt riktigt svårt alltså! Jag har provat nicotin (stavning?) plåster, jag har provat en elcigg som såg ut precis som en cigg om man säger, jag har försökt trappa ner och jag har försökt sluta tvärt.. En sak jag inte har provat är en så kallad vape..

Jag hade jätte gärna köpt en vape och provat. Det får bli en dag när min ekonomi tillåter det. Jag gillar verkligen konceptet och jag vet att en av mina killkompisar har en vape och han är mer än nöjd!


Vad är då en vape kanske du undrar!?

Varken du eller dina nära och kära samt andra människor i din närhet slipper att bli förgiftade av tobaksrök då en E-cigg är en sak som ser ut som en cigg och smakar som en cigg men e-ciggen förångar nikotinet som finns i tanken så röken är inte farlig.

En e-cigg består av tre delar: en förångare, ett batteri och en tank där du har nikotinvätskan i. Alla delar går att byta ut vid behov och batteriet varar cirka 3-12 månader beroende på hur ofta du använder din e-cigg.

Inne hos Eciggonline.se kan du även designa din egna vape! Hur kul liksom att ha en vape som ser ut precis så som du själv vill!?!

E-juice..

Eciggonline.se har en av de billigaste e-juicen i Sverige! De har ett stort sortiment av juicer överlag. In och kika!

Har du en vape? Har du någon gång provat att använda en vape?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
,
Hoppas att du får mer sömn i natt. Något sånt har jag inte testat. Jag lyckades sluta röka med nikotin plåster. Men jag började snus istället 🙈
Elin,
Hoppas du lyckas sluta röka, men detta låter som ett bra substitut istället för cigg. Hoppas också ångesten försvinner!
soclosedecember.nu
Yela,
Åh jag är tyvärr också rökare och också rökt sedan jag var 13-14 år, har övervägt att testa e-cigg eller vape för att sluta men såå svårt. Superbra tips!
yela.se
Ullie,
som tur är har ja aldrig rökt o vvisste ecigaretter fanns men mer ä det ju inte hi hi
weberskold..se
Hannas krypin,
Jag har varit rökare och kan tänka mig att det är svårt för dig att sluta. Jag var aldrig riktigt fast så jag behövde aldrig några hjälpmedel. Vape har jag aldrig hört talas om. Det var något nytt. För mig alltså. Det kanske funnits i evigheter. 😊
hannafialotta.blogg.se
Moa Larsson,
Vad tufft att du inte mår så bra.. Hoppas att sömnen blev bättre dagen till idag och att ångesten försvunnit lite i och med det. Kram!
moafidelie.com
Kamilla,
Detta är något som jag inte kan någonting om. rökte när jag var 16 - 17 men slutade därefter. Inte ens feströkt.
kamillaskamera.com/
Sandifighter,
Jag kan inget om sådant och har aldrig provat. Jag rökte i 10 år, men slutade tvärt 2004. I bland kan jag fest röka, men det är väldigt sällan ❤
sandifighter.se
Michaela ,
Skulle vilja testa ngn gång.. Men de är la godare med en cigg
nordengrim.nu
misslindhe
misslindhe,
Perfekt för en som ska sluta röka, bra start!
nouw.com/misslindhe