Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

Bojkottar premium!


Sedan några veckor tillbaka avslutade jag mitt premium här på Nouw. Jag gjorde detta val då jag tycker det är för mycket pengar varje månad, jag betalar mer än vad jag får tillbaka känns det som. Jag trodde att detta val skulle bita mig i r*ven..

Men sedan dess har jag fått fler unika läsare!

Det är direkttrafiken som genererar mest här hos mig, vart kommer den mesta av din trafik ifrån? Andra är Instagram och tredje är Facebook. Jag trodde Fb skulle vara mest då jag delar mina inlägg varje dag, men icke.. Mega kul att det är direkttrafiken som drar hit flest läsare tycker jag!


Har du premium?


När jag har kommit upp i 1700 följare här på Nouw så kommer jag att starta en tävling där vinsten, kommer bli två vinnare, kommer vara ett hudvårdsset från Ziaja som innehåller dessa två produkter:

Cleansing gel och anti-wrinkle cream.


Gillar

Kommentarer

jjaneberglund
jjaneberglund,
Men vad kul o se att det är direkttrafik 😊 vill du berätta mer om premium och vad den har för fördelar/nackdelar, vad är priset?
nouw.com/jjaneberglund
happyM
happyM,
Åh tusen tack för att du delar med dig om det!! Tror jag också ska ta och skippa premium, så sjukt onödig kostnad!!❤️ Kram
nouw.com/happym
Martina,
Jag hade premium förut men nu när nouw började krångla så tog jag bort det, har även skaffat en ny blogg
martinabroden.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag hade premium ett tag, men förnyade inte när det gick ut. Jag provade igen nyligen, men märkte ingen skillnad alls så jag kommer inte att förnya det igen. Det känns som att kasta pengar i sjön.
nouw.com/annaskarblom
photoemmz
photoemmz,
Hade premium ett tag men tyckte inte de gav mig något
nouw.com/photoemmz
Mina,
Skönt att du gjorde ett bra val och att det till och med blev bättre. Har aldrig testat premium på Nouw men andra portaler och det gav mig inte speciellt mycket där.
nouw.com/minasvarld
Moa Larsson,
Att förstå sin statistik är verkligen den största framgångskällan till att lyckas få fler läsare. Vad roligt att ta del av lite av din!
moafidelie.com
Amandizan
Amandizan,
Jag har också premium men det är väldigt mycket pengar ibland kan jag tycka när statistiken inte går upp. Lite kul dock så kommer de flest från fb
nouw.com/amandizan
Kirsi,
Jag har ju inte nouw, men enligt de två statistiktjänsterna jag har, så förmedlar google den största delen av min trafik. 😊 folk googlar och jag kommer upp. Det gillar jag. 😃
kirsi.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
jag hade premium en månad, på prov ett tag. Men kände det inte gav så mycket mer än vad jag redan hade. Så förnyade aldrig det sen när det gick ut. Kändes inte som det var värt 99 kr i månaden. haha nu var jag tvungen att kolla min statestik av nyfikenhet också. Jag trodde min största var fb, men min största var också direkttrafik, numer två facebook haha <3
nouw.com/jessiekaos