Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

BH:ar för alla!

- Sponsrat inlägg i samarbete med Timarco -

Detta är ett inlägg för oss kvinnor. För en av våra viktigaste kroppsdelar - alltså brösten! Vi alla använder bh:ar och oftast dagligen!

Jag själv är svag för sport-bh:ar och balconette-bh:ar - speciellt de jag kan ta av axelbanden på! Jag använder oftast den sorten men även de bh:ar som jag knäpper fram ifrån. Jag köper oftast i olika färger då jag tycker det är kul att variera - svart och vit är standard så klart, men jag älskar de som är färgglada!

Vad använder du för bh? Använder du olika för olika tillfällen? Brukar du köpa alla dina bh:ar i samma färg? Var brukar du köpa dina bh:ar?

Hos Timarco.se hittar du bh:ar för alla! Spelar ingen roll om du har stora eller små bröst. Det spelar ingen roll om du är ute efter en bh till vardag, träning eller fest. De har allt och ett flertal av varje modell från olika tillverkare.

Just nu kan du även kolla in deras premium outlet!

Balconette-BH passar perfekt för dig med den mindre bysten men passar även till den större bysten. I kombination med den breda kanten och brett separerade axelband lyfts bysten och skapar en vacker urringning. Det finns även Balconette-BH med avtagbara axelband, och Balconette-BH utan axelband som passar perfekt till baraxlade kläder och djupa urringningar både fram och bak i ryggen.
Att hitta en passande sport bh är oerhört viktigt för alla kvinnor. När du letar efter din optimala sport behå finns det flera kriterier som bör uppfyllas beroende på intensiteten när du tränar, det är viktigt att hitta rätt kupa, rätt stöd och rätt storlek.
Timarco har Sveriges största sortiment av märkesunderkläder och sportunderkläder på nätet. De har funnits i 28 år som företag samt som nätbutik sedan 1997.

Det är alltid fri frakt och 60 dagars öppet köp.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
Älskar calvin klein!!
nouw.com/vicktoriabjareklint
Angelica,
Ska definitivt in & kika 😃
angelchanelle.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
blondina,
Okej du får gärna länka hoodien på facebook messenger 😉 Hihihihi!! Ska bli kul att se dig i tshirten. Puss babe <3
blondinas.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Fixar direkt 😃 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
Netti Starby,
Så fina bh:n! 😃 Kramis
starbys.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Pauline,
så viktigt med bra bh!
lillafrokenhurtig.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja det är de verkligen!
nouw.com/jenniferssynpalivet