Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Betuttad och sanningen..

Hej mitt i natten, som vanligt..

Hur är det med dig?

Med mig är det inte bra, men jag kämpar på, som vanligt, finns inget annat val liksom! I förrgår (ja i måndags) var det värre. Jag låste in mig helt! Har jag inte svarat dig på messenger, sms eller samtal så ta det inte personligt, det blir så bara! Dock är jag förvånad över att jag svarade Mr M och lät den personen komma hit när jag mådde som jag gjorde. Så har jag aldrig gjort tidigare.. Vi pratade en massa och kollade på den nya Fifty filmen som har släppts på Netflix.

Igår så låg jag hemma halva dagen. Sedan begav jag mig bort till Sanna och Julia. Jag var tvungen att komma ut lite kände jag.. Hemma hos dem känner jag mig trygg så det var en självklarhet att gå dit när jag mådde som jag gjorde och kände det jag kände.. Under kvällens gång så blev det liv i luckan (Sanningar kom fram: vilket dem alltid gör, lär sig människor inte det??) i samband med att jag hade Sanna i telefon och samtidigt städade.

Idag kommer min mamma och hennes vän på besök, mamma har med sig julklappar och de ska spendera natten här. Casper kommer också! Mr H kanske kommer en runda med om allt går som det går..

Vad har du för planer denna Onsdag?

Det var inte meningen att det skulle bli på detta viset!

Det är väldigt mycket just nu:

Speciellt väldigt mycket av "första gången" just nu..


Du ska inte tänka på mig:

Och jag ska inte tänka på dig!

Du ska inte tänka på vad som är bäst för mig:

Och jag ska inte tänka på vad som är bäst för dig!


Du ska tänka på dig:

Och jag ska tänka på mig!

❤️💙


#kärlek #betuttad #love #känslor

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg ,
Mysigt att din mamma och hennes vän kommer och ska spendera natten där 😊
johannautterberg.se
Biggeros ,
Såklart får man må hyvens emellanåt 😱 Bra dock att du drog dig iväg till trygg miljö med vänner. Härligt att din mor och son kommer och movar upp idag=) Sköt om dig!!
biggeros.blogg.se
Matilda
,
Din blogg är många gånger min livlina. Klockan är 04.00 och jag ligger och vrider mig av plågor av ångest och då går jag in hos dig. Det hjälper så mycket. Nu när livet är på väg att krascha igen. Man håller livet på toppen ett tag, det går jättebra, man får det så bra, och man tror att NU blir allt bra! Och sen bara kraschar allt efter ett tag, rubbet, störtdyker, ner på botten igen, och sen börja om på nytt och bygga upp igen, och så håller det på.. och på.. och på.. Hur många gånger ska man orka?! Och då blir det som att din blogg fångar upp. Som att man får hopp och ork att börja om på nytt. Många förstår inte hur svårt det är med psykisk ohälsa och vad det innebär att ha psykisk ohälsa. Tack för att du delar med dig av ditt mående!
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Stor mega styrke kram till dig!
nouw.com/jenniferssynpalivet
Netti Starby,
Vad jobbigt att du inte mår bra och det är jättebra att du har dina nära och kära omkring dig. Många styrkekramar <3
starbys.se
Så härligt att din mamma och kanske vän kommer 😊. Sånt där är ju verkligen härligt att få besök 😊
www.saramadeleine.se