Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

BCAA Candy series + glass

Betalt inlägg i samarbete med Sportkost.se


Igår fick jag hem ett paket i samarbete med Sportkost.se som innehöll ett BCAA pulver i smaken Bubblizz Candy, en shaker och glassformar..

Valuelab BCAA är ett viktigt tillskott som gör så att dina muskler inte bryts ner vid exempelvis vid och under din träning. Denna dryck kan intas innan, under och efter fysisk aktivitet. Den gör så att återhämtningen skyndas på och ger din kropp mer energi.

Du kan även inta denna dryck de dagar du inte tränar och då ger den din kropp mer fokus och mer energi. BCAA-drycken har väldigt låg halt av kalorier så den är bra för de flesta. Exempelvis både till mig och till min grabb..

Både jag och Casper har behovet av att minska i vikt och vi båda är riktigt sockerberoende så i vår kamp mot just det beroendet så är detta kosttillskott jätte bra för oss båda två! Och att det smakar just godis (ett favorit godis hos oss båda) gör ju det bara ännu mer lockande och drickvänligt..Candy series i smakerna Peach candy, Fruit candy och Bubblizz candy (den sorten vi fick hemskickad).


Vad passar inte bättre än isglass..

Jag och Casper räknade ut ett plus ett igår på kvällen och bestämde oss för att prova att göra isglass av denna BCAA dryck vi fått hem. Vi tog en skopa av pulvret och 5 dl vatten (stod 4-6 dl i instruktionerna), shakade den och sedan fyllde vi upp glassformarna. Att den skulle bli blå hade vi ingen aning om men blev lite extra glada då det är en av både min och Caspers favoritfärg!!

Perfekt med lite nyttigare isglass nu de få dagarna vi har kvar av sommarvärmen!


Får jag smaka mamma?

Casper var snabb på att fråga om han fick lov att smaka våra nygjorda glassar så fort han hade hade ätit frukost och självklart så fick han det, jag vet ju själv hur nyfiken jag kan vara när det gäller nya saker..


På Instagram kan du se en video angående vad Casper tyckte om glassen.. 

Har du provat detta BCAA-pulver eller kanske något annat BCAA?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilken himla smart idé att göra glass av det! 😃
nouw.com/emmaengstrom
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja, och så gott det blev 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Nalliepallie
Nalliepallie,
Vissa Hälsoprodukter kan vara bra för kroppen allt! 😊
nouw.com/nalliepallie
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja så är det ju 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
Ida,
Verkar ju gott och smart att göra det av BCAA drickan! 😃
idanilssonphoto.se