Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Bättre än ingen alls!

2 timmars sömn..

Denna natten jublar jag absolut inte för kan jag tala om. Två timmars sömn fick jag sammanlagt.. Grannen håller fortfarande på att spela musik med högbas. Jag försökte ringa hyresvärden igår men inget svar så jag mailade henne, hoppas på svar snabbt! Detta fungerar inte längre alltså!

Igår så var jag hos pappas vänner M & N för att hämta lägenhetsnycklen till Spanien, blev fika där och massa prat. Efter det så mötte jag upp Stoffe i stan så tog vi en fika ihop innan jag tog bussen hem. Jag städade och pratade med Sandra i telefon en bra stund. Pappa kom igår eftermiddags efter sin roadtrip genom Sverige där han besökt våra släktingar samt vänner. Vi veckohandlade på Maxi, guld värt nu när pappa är här och han har bil, slippa konka en massa!

Casper fick sitt första jobb igår! Han ska sälja kvällsposten på lördag och söndagar. Han vill ha en massa saker till sin dator och då har jag och J sagt att han får spara. Han får 200 kr var hos mig och J varje månad, här sparar han oftast 100 kr av dem.. Nu kan han spara mer och kunna köpa sina dator-tillbehör betydligt snabbare.

Jag sitter här i köket med en kopp kaffe. Jag försöker hålla ögonen öppna. Casper sover fortfarande och jag ska väcka honom om cirka 10 minuter.

Enda planen idag är att jag och pappa ska hälsa på min faster och hennes man i Ekeby medan Casper är i skolan. Jag ska börja packa inför Spanien resan också tänkte jag. Kolla om något behövs tvätta och dylikt! Jag ska bara ha handbagage denna gången så det gäller att packa smart..

Vad ska du göra denna tisdag?


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Vardagen
  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Nathalie,
Usch, jobbigt när man inte får tillräckligt med sömn..!! Hoppas att hyresvärden tar tag i det
www.nouw.com/balansgangen
Michaela,
Åååh vad kul att cappe fått jobb😍😍😍
nordengrim.nu
Michaela
IP: 82.99.3.229