Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Att vara ensamstående mamma är lätt!

Nu kommer jag att prata ut efter min situation. Alla har inte det likadant eller i närheten av någon annans erfarenhet.

Jag ska inte sticka under mattan med att min ekonomi är dålig. Det har den varit sedan jag blev ensamstående år 2008. Jag har inte haft ett heltidsjobb under min tid som ensamstående mamma, jag har haft deltids jobb och har kämpat mig genom varje månad!

Det är väl klart att jag vill ha ett jobb på 100% som ger mig den ekonomi jag behöver för att vi ska ha det bra ställt. Men jag kan inte. Casper har sin problematik som gör att han ej kan gå på fritids, vilket gör att jag ej kan jobba hela eftermiddagarna för att han kan ej vara hemma själv för länge, speciellt inte utan sin medicin i kroppen, som tyvärr går ut vid cirka 14-15 tiden..

Just nu är jag timanställd via Helsingborgs stad som vikarie på förskolorna här samt stämplar hos A-kassan. Det blir jag inte rik på.. Men jag gör vad jag kan utefter vår situation!

Vissa månader är så pass dåliga så jag får sälja saker jag har för att det ska gå runt. Som för någon månad sedan fick jag sälja min kamera för att det skulle gå runt. Det är klart jag skäms, men samtidigt så kämpar jag varje dag, varje vecka, varje månad, varje år. Och än har jag inte gett upp; jag kommer aldrig att ge upp!

Men jag väljer hellre att sälja saker än att min frustration genom denna kampen ska gå ut över Casper. Det är inte hans fel att det är så här. Det är inte hans fel alls! Därav ska han inte bli drabbad eller märka av situationen..

I snart 10 år har jag varit ensamstående. Jag fäller dubbelt så mycket tårar men får även dubbelt så mycket kärlek, som verkligen övervinner allt! Visst ibland hade det varit skönt att få dela allt ansvar och alla måsten med någon, men samtidigt har jag fått lära mig att stå på egna ben och fått lära mig att jag kan om jag vill!

Nej det är långt ifrån lätt att vara en ensamstående förälder!!

Är du ensamstående förälder? Känner du igen dig i det jag skriver? Berätta gärna! Det går bra att vara anonym i din kommentar om du vill det!


Just på grund av min egen situation så känner jag mig hedrad att få vara ambassadör för Mammahjärtat, som startades för att uppmärksamma och belöna ensamstående föräldrar som förtjänar att få bli ompysslade en stund.

Mammahjärtat förmedlar kostnadsfria behandlingar och tjänster till singelföräldrar. För tillfället finns Mammahjärtat-salonger enbart i Stockholm, men kontaktnätet utökas hela tiden och snart kommer det även att kunna erbjudas behandlingar i andra delar av landet.

Idén bygger på att istället för att betala för skönhetsbehandlingen tackar man för tjänsten genom att skicka en god gärning vidare till någon annan. När och hur man gör sin goda gärning är upp till var och en, men vi vill gärna få återkoppling via mail eller genom en video, så att vi kan dokumentera alla fantastiska berättelser på vår hemsida och andra sociala medier.

Mammahjärtats långsiktiga mål är att skapa en kedjereaktion av goda gärningar, för att skänka enamstående föräldrar lite mer glädje i vardagen.


Är du intresserad av att bli ambassadör för Mammahjärtar så maila mig på contact@missjennifer.se så kommer jag att ställa några frågor för att se om du passar in i vår familj!

I shopen på Mammahjärtat.se får du 20% rabatt på ditt köp med koden: Jennifer20

Passa på! ♡

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Det låter verkligen inte lätt, men skönt att höra att du kämpar på. Och Caspers pappa kan inte stödja på något sätt? :/ låter som en bra idé ifrån mammahjärtat och jag hoppas att det kommer att göra många ensamstående mycket gott! 😊
Sv; tack ska du ha. God fortsättning 😃
knaset.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Nej tyvärr kan han inte det 😟 Det lovar jag att det kommer att göra 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Louise,
Vill bara säga att jag beundrar dig så himla mycket att du fixar det ändå! <3
louiseelinore.com
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Men tack fina du! <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
My_Life_My_Story
My_Life_My_Story,
Beundransvärt av alla ensamstående föräldrar att mäkta med allt och få det att gå runt.. kämpa på och all styrka till dig 💕💕
nouw.com/my_life_my_story
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag kommer aldrig att sluta kämpa <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
evelinarou
evelinarou,
Vad fina ni är 😊
nouw.com/evelinarou
Wunderlich
Wunderlich,
Inget du ska skämmas över huvudsaken du kan ta hand om ditt barn så spelar inget sånt någon roll tycker jag. ❤️
nouw.com/wunderlich
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Det har du faktiskt rätt i <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
AngelicaMalmberg
AngelicaMalmberg,
tsilod
tsilod,
Du ska inte skämmas ❤. Jag har mejlat, väntar svar från dig 😊
nouw.com/tsilod
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag försöker att inte gör det <3 Jag återkopplar snarast, håller på att sammanställa några frågor du ska få svara på som jag sedan ska utvärdera och anser jag att du är rätt för detta så kommer jag att vidarebefodra dig till Lucy som sedan gör det avgörande beslutet 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
Alexandra,
Du kämpar verkligen på och det märks att du gör det bästa för ditt barn! <3
www.tenderlyn.se
- E
,
Så fint inlägg❣😇 Starkt av dig att våga skriva om detta💪 Fint också att du faktiskt ändå gör det bästa du kan av din situation, det borde verkligen fler göra!