Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Att skryta bara för att??

Bilderna har inte med texten i inlägget att göra!

Jag älskar att läsa personliga bloggar med en fling av lite allt möjligt. Men när jag kommer in på en blogg där man redan på rubriken uppfattar att inlägget är skrivet enbart för att skryta. Skryta för att såra en annan människa, eller ja i hopp om att det ska såra. Skryta för att få folk att tro en massa som inte stämmer! De bloggarna går jag inte in på mer än den gången samt jag slutar följa personen om jag märker av att beteendet ändras till detta!

Jag märker väldigt snabbt när en blogg är falsk/ tillgjord.. Jag vet några stycken på rak arm som jag märkt ändringen på, men jag väljer att inte nämna namn då jag inte är den som hänger ut människor i sociala medier!

Jag märker det på hur meningar är utformade och man kan liksom höra "tonläget" på personen när den skriver inlägget. Är man dessutom van vid att läsa personens blogg och de helt plötsligt tar en ordentlig vändning, eller om du är vän med personen och du vet hur denne fungerar samt du vet verkligen hur personen har det i verkliga livet.

Varför låtsas om något som inte stämmer? Vare sig det är på sociala medier eller i verkliga livet!?!? Det är som om jag skulle målat upp en bild för dig att jag mår jätte bra och livet är toppen, men bakom skärmenäter ångesten upp mig och livet är långt ifrån sådär bra som jag hade fått det att låta. Fine att du väljer själv hur mycket du vill dela med dig av/ hur personlig du känner att du vill vara..

DU märker/kommer märka själv när dina läsare/följare har märkt av att det är något som inte stämmer, för unika besökare blir mindre och dina följare blir färre..

Var alltid ärlig, vad det än handlar, vare sig det är i verkliga livet eller sociala medier! Ärlighet vara längst! Och tänk inte tanken på att trycka ner/ tryck inte ner en annan person för att ni inte går jämnt ut, för att ni inte umgås längre eller för att du är arg på personen!

Om du tar åt dig så vet du att du är en av de personerna jag syftar på i början av min text och dina läsare kommer att märka om du gör en sväng om igen och genomskåda dig. Dina läsare litar på dig och ser förmodligen upp till dig, måla inte upp en bild som inte stämmer över huvudtaget, för dina läsares skull men mest för din egen skull, ingen vill leva i en lögn..

Varken här eller där!


Har du märkt av och/eller har lätt för att märka av när en bloggare/ influencer försöker försköna sitt liv? Vad tycker du om sådana bloggar där allt förskönas? Besöker du dem igen eller gör du som mig; bojkottar dem helt och hållet?!?


Detta blev ett lite rörigt inlägg, men jag hoppas att du förstår innebörden med det!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Jag tror att folks strävan efter att lyckas får dem att försköna sanningen :/
www.henrikolsson.eu
Kamilla,
Vi är allt ganska lika du och jag på många plan. Jag har varit med om att en bloggvän målade upp en helt fanatstisk fasad och när vi sedan träffades på en fika undrade jag först om det var hon för hon såg så annorlunda ut i jämförelse med bilder jag sett på henne. Hon klädde sig annirlunda, vi var tvunga att gå till ett cafe där de tog kontanter. De fina ringar som hon ofta visade upp på bloggen och de händer kan inte varit hennes. För IRL hade hon nerbitna naglar och bara hårband runt ena handleden. hon ursäktade sig så att hon försovit sig och bara fick ta på sig de trasorna hon hade på sig. Långt ifrån de dyra kläder hon frontade att hon hade och köpt... på bloggen. hur som helst hon är blockad från mig överallt idag. Jag blev skraj för henne. Hur som helst jag läste en artiikel nyss som handlade om vilken sorts falska människor empater inte klarar av. Tror att du också är en stor empat efter det jag känner dig https://www.apost.com/sv/blog/empater-star-inte-ut-med-att-vara-i-narheten-av-dessa-5-sorters-falska-manniskor/11144/?un_id=1543326419830&utm_source=fb_buffer&utm_medium=fb_1575050809429956_nt_se&utm_term=SWEDEN_se&utm_campaign=blog_11144&utm_content=555&fbclid=IwAR2JcXD8N6zXhu1s5ReOUwpaK3h10tIXOsphrqD94OGQJHWfBQ_HumhqWyM
kamillaskamera.com/
Johannna
Johannna,
Åh håller verkligen med. Man märker snabbt om bloggaren inte är sig själv❤️
nouw.com/johannna
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ärlighet är verkligen a och o, man kommer så långt med det och jag kan känna igen det du skriver verkligen! Livet är knappast en dans på rosor och ibland struntar även jag i att läsa de bloggarna som har det "beteendet" eftersom jag inte orkar helt enkelt! <3
nouw.com/emmaengstrom
Naatly
Naatly,
Ja, jag håller med dig helt! Vissa är duktiga på att linda in orden så det ska låta snyggt och lägger över all skuld på alla andra. Sånt har jag svårt för! Kraam
nouw.com/naatly
elin,
Så bra inlägg!<3
nouw.com/johnssons
Evsing
Evsing,
Du är så himla klok, finns inget värre än "oäkta" bloggar 🤦 Varför låtsas vara någon man inte är?
nouw.com/evsing
AyumuSWE
AyumuSWE,
Håller med dig till hundra procent. 😊
nouw.com/ayumuswe
Linda,
Håller med ärlighet varar längst helt klart! Jisses så många som exempelvis ser annorlunda än hur de ser ut på instagram. Vissa känner man till och med inte igen IRL..haha.
Svar: Ah hihi men eller hur!Ett helt amazing spa!
www.lindamarie.nu
Therese,
Du skriver verkligen bra =)
nouw.se/2barnsmammaochfru