Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Att min son har starkt självförtroende och stark självkänsla är viktigt!

Sponsrat inlägg!

I samarbete med barnsmart.se så fick ❤@mistercasperking hem det här helt fantastiska paket med material för att höja hans självkänsla och för att han ska förstå att han duger precis så som han är!

Caspers självkänsla sjönk rätt så rejält när han fick sin diagnos ADHD. Han säger väldigt ofta att han hatar sig själv, att han vill vara som alla andra och att han önskar att han föddes utan ADHD. Jag får så ont i mitt hjärta när jag ser att min grabb mår dåligt, då mår ju jag med dåligt. Men nu ska vi få styr på detta och höja honom till skyarna med hjälp av detta paketet samt komplimanger och beröm, fast på ett milt sätt så det ej blir överdrivet!


Han är fantastisk, han är stark & han är värdefull!

Samtalskort!

Jag och Casper gillar att diskutera saker med varandra så dessa samtalskort passar oss utmärkt!

Ska bli spännande att öppna dem tillsammans och få diskutera fram exempelvis Vad är en bra kompis? Vem bestämmer över din kropp? och Vad betyder det att vara stark?

Hade du kanske velat se en video på när vi diskuterar dessa sakerna? Skriv det gärna i din kommentar så ska jag isåfall ta upp det med Casper och se om han är sugen!


Pepptavla!

Det jag föll mest för var pepptavlan. En helt fantastisk text som alla barn borde ha hängandes på väggen i sitt rum! Jag ska köpa ram och sedan åker denna upp på Caspers rum direkt så han kan läsa dessa orden om sig själv varje dag!


Värdefulla kompis armband!

I paketet fanns det en liten burk med tre armband i. Det står ett budskap på hur en kompis ska vara på varje armband. Casper har redan bestämt vilka två som ska få vars ett armband och han ska behålla ett själv; han valde att behåll värdefull! Och det gjorde han med all rätt kan jag säga!

Här hittar du armbanden samt andra peppande kompis armband!

Barnen i Kramdalen!

Det Casper önskar sig nu är en peppande bok från barnsmart.se - den han har kollat in mest heter Barnen i Kramdalen . Det är en bok som handlar om nättroll, tafsande människor och integritet!

Jag hade faktiskt också kunnat tänka mig att läsa denna bok! Återstår att se om vi köper den eller ej..

Har du hört talas om barnsmart.se tidigare? Om ja, vart då? 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Pauline,
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra inlägg, så viktigt att påminna sig själv att man är bra, hoppas han värdesätter detta! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag hoppas det också, tack <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
Pauline
IP: 82.99.3.229