Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Att INTE vara mamma för en kväll..

Godkväll du fina!

Mår du bra? Har din helg varit bra?

Min helg har innehållet lite av allt så ja min har varit bra.

I fredags var jag på badet med Casper, Sandra och Julia. Resten av dagen spenderade vi hemma. Jag pratade en stund med Sandra i telen och sen även med Robban.

Igår kom Caspers pappa hit. Han var här en bra stund innan han åkte och Casper följde med honom hem. Än så länge har Casper inte ringt och sagt att han vill hem. Bra för sen kommer han inte träffa J på en månad då hans pappa ska jobba. Planen är att Cappe ska komma hem på onsdag. Jag träffade Binta en sväng, snackade och rökte en cigg. Sen körde Marcus mig så jag kunde storhandla på Willys. Det blev hem för att duscha och fixa sig då det spontant blev bestämt att jag, Binta och Sandra skulle dricka lite hemma hos Binta.

Snickan med kom dit. Sen stack vi hem till Adrian och där blev det all in haha. Både nya och gamla ansikten kom dit. Haha vi festade här på området där jag bor men ändå följde jag med Snickan hem till han på Olympia och sov dör, knasig man är.

När vi vaknade idag så gick vi och åt pizza på Olympia pizzeria (måste säga att det är av de bästa pizzeriorna i Helsingborg) och efter det följde Snickan mig till bussen, Väl hemma så placerade jag min kropp i solen på altanen med Sandra i luren och goefika, i tre timmar pratade vi haha. Vi bestämde jag skulle komma till henne istället så jag drog med mamma så gick vi till Maxi och sen hem en runda till Sandra.

Vad har du gjort ihelgen?

Nu är jag hemma, har pratat med Robban i tele en stund och ätit toast. Ska strax duscha och sen krypa ner i sängen med Netflix och gotte.

Nästa vecka är orörd och oplanerad. Det enda jag vet är att jag måste till Adrian imorgon för att hämta min nycklar samt lämna hans hoodtröja. Har du några planer för den kommande veckan?


Blev pizza med snickan innan jag åkte hem.

Söndag och INGEN ångest!

Jag njuter för fullt av denna dagen då jag vet inte när jag kommer må så här nästa gång..

Tack S, S och S (Ni som känner mig vet vilka dem är) för att ni finns vid min sida ♡


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
lägg av vad gott
nouw.com/familjennordberg
Michelle,
man måste få ha lite kul med 😀
www.michellefrandell@hotmail.com
Netti Starby,
Vad kul att du hamnade på en fest och så gott med pizza 😃 Kramis
starbys.se
Paulina Gunnardo,
Skönt att göra lite annat emellanåt 😊 Här har vi tagit det rätt lugnt i helgen med förkylda småkids.. Försökt få ordning på barnrummet där det mest känns som att jag inte gör annat än att plockar hehe.. nu ser det i alla fall ok ut 😊
www.dittbarnochdu.se/bloggar/paulinagunnard
Liw,
Det är skönt att släppa mammarollen för ett tag, att umgås med vänner, känna sig lite sexig och ta en slapp "dagen efter dag". Skönt att du inte hade ngn söndagsångest..Ha en fin vecka!
www.liwslust.se
Så mysigt att göra saker ibland 😊. Man blir glad av att ladda batterierna en stund 😊
www.saramadeleine