Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Är du redo för lite VuxenKul?

Betalt inlägg i samarbete med Vuxenkul.se

Varför är sex & sexleksaker fortfarande tabu?

Jag märker mer och mer för varje dag som går hur tabu det är att prata om sex och sexleksaker, hur kan det vara på detta vis när vi är inne på år 2021?

Hur kan en sak som är så naturligt vara så "fy skam"? Jag kommer nog aldrig förstå det där!

Jag är en person som alltid har varit öppen angående sex och samlevnad överlag. Jag var en av väldigt få som var riktigt taggad på sexuallundervisningen vi hade i högstadiet. Mina föräldrar pratade även med mig om blommor och bi i tidig ålder. Det var aldrig någon tabu i vårt hem. Det är inte tabu här hemma heller mellan mig och min snart 15 åriga son. Vi har alltid varit frispråkiga och han har alltid frågat mig när det kommer till något han undrar över. Hur gör du med din tonåring hemma hos dig?

Jag har några sexleksaker här hemma samt riktigt fina nattlinnen. Jag verkligen älskar sexiga nattlinnen, det är som en drog för mig!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Låt oss lyfta händerna för denna fantastiska sexleksak, vem av oss som äger en sådan här kan säga att de inte älskar den? Tror det är väldigt få faktiskt! I LOVE IT!

Denna underbara sak som heter Satisfyer Pro 2 Next generation är den mest sålda sexleksaken i världen! Jag äger den och jag kan stolt berätta och den är underbar, wow alltså!

Det är en lufttrycksstimulator som har 11 program som du enkelt styr via en enda knapp. Satisfyer'n laddas enkelt via en magnetisk USB-kabel och är 100% vattentät!


Recension av Satisfyer Pro 2 Next Generation

Av min fina vän @angelicaelversson :

"Satisfyer PRO 2 är den första sexleksak jag testat. I början var det verkligen orgasm på mindre än 1 min. Nu kan det ta lite tid, dock gör det inget då det är skönt hela tiden och man kan njuta längre eftersom man kan öka och sänka trycket. Rekommenderar verkligen den till alla som älskar stimulans just på klitoris!"


Just nu har de 30% rabatt på ALLA

sexleksaker inne hos Vuxenkul.se!

Så passa på att in och fynda lite roliga leksaker till dig själv och/eller din partner!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Micke
,

Härligt att vara öppen om sex. Är väl förstås en annan sak att berätta detaljer om sitt egna sexliv. Men vissa är ju öppen med de också.