Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Är blod tjockare än vatten?

Det senaste året har jag känt mig mer och mer utstött av min familj. Min bror och hans, min andra bror och hans sambo, samt min pappa. och min storasyster sedan många år tillbaka.

Ingen av dem som hör av sig och kollar hur det är med mig (& Casper). Den enda som hör av sig regelbundet och kollar läget är min mamma. Både via samtal och hon besöker oss/vi besöker henne.

Så nu kom mina tårar. Detta är ett väldigt känsligt ämne för mig. Min familj är allt för mig.

Jag började ta hand om Marcus i väldigt tidig ålder. Mamma blev ensamstående med oss tre när Marcus var kring 1 år, om jag minns helt rätt. Mamma jobbade och pluggade samtidigt, i princip under hela Marcus uppväxt. Så jag fick laga mat, städa, tvätta,. Jag fick säga nej till vänner (och fest i tonåren) för att vara barnvakt.

Vad gör man inte för sitt kött och blod?!?

Att jag passade (och i princip uppfostrade) Marcus gjorde nog att vi fick en helt annan relation än vad jag och Micke fick. Micke flyttade hem ifrån så fort han fick chans (17-18 års ålder). Jag och Marcus har alltid varit väldigt nära och har alltid umgåtts: på fester, filmkvällar, HIF-matcher. ALLT! Nu umgås vi inte alls.

Micke träffar jag 1 till 2 gånger om året: när Casper fyller år och på julen om pappa är i Sverige då..

Pappa brukar alltid bo hos mig och Casper när han är här. Inte detta året.. Jag vet inte varför, jag har inte fått en förklaring. Jag kan räkna på en hand hur många gånger jag har träffat honom sen han kom till Sverige för snart en månad sen, och han åker hem till Spanien nästa vecka..

Jag känner mig ensam, utstött och bortglömd..

Jag pratar och umgås mer med den familj som jag har valt själv (väldigt nära vänner) än vad jag pratar med min riktiga familj.

Johanna, Angelica och Sandra är som systern jag aldrig hade.

Jag är väldigt tacksam och glad för att dessa tre låter mig vara en del av deras liv!

Har du en "familj"?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

znogge,
Så tråkigt och ledsamt när det blir så och speciellt om man inte förstår varför. Spontant tänker jag att blod är tjockare än vatten men har insett att det inte alltid är så. Mina föräldrar lever inte längre men vi har mycket nära kontakt med barn och barnbarn samt min syster. Har du försökt prata med dem och berätta att du saknar kontakten?
znogge.wordpress.com
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
vad tråkigt att höra 😟 <3
nouw.com/soffiaz_85
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Inte alls kul nej 😟 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet