Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Äntligen har jag bokat en tid och tar tag i detta!

Godkväll!

Har sitter jag vid köksbordet med @beckalindhe.. Vi försöker blogworka men det går lite sådär.. Vi båda är i samma läge, vi har tappat en del av motivationen till våra bloggar. Men jag antar att det är så att den kommer och går. Men såhär har jag aldrig tidigare känt.

Vi tog en lång promenad efter att vi hade ätit middag, hämtade paket! Malte och Casper följde med. Grabben var inte alls sugen och Malte rusade fram i stormfart, haha ja jag säger inte mer om den promenaden haha.

När Becka blir hämtad av sin gubbe så blir det en dusch, sen blir det att bädda ner oss. F*n jag skulle ju ringa Sandra med, får göra det imorgon bitti!

Imorgon ska jag äntligen till läkaren, med mina händer. Jag har haft värk i dem i över ett år nu, smärtan gör att jag alltid skakar och att jag tappar saker hela tiden. Jag har konstant värk och den blir värre än värst när jag anstränger mig som vid exempelvis dammsugning, när jag håller Malte i koppel och när jag bär saker.. Äntligen har jag bokat en tid och tar äntligen tag i detta!

Nu checkar jag ut, vi hörs!


Malte är "lite" sur för att han inte får vara i köket när vi äter.. 

Så här kan det se ut när vi (försöker) blogworkar!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Elisa,
Ni kanske motiverar varandra genom att blogworka tillsammans? 😊
Vad jobbigt det låter med dina händer. Hoppas läkaren tar en ordentlig titt idag på vad det kan vara. Så ska det ju inte vara.
elisamatilda.se
johnssons
johnssons,
Åh hatar när man tappar motivationen <3
nouw.com/johnssons