Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Antar att det tillhör tonåren!?!

Goddag måndag & fina du!

Hur har din helg varit?

Vår har varit väldigt lugn. Vi har mest hållt oss hemma, förutom att Casper har varit ute några rundor med killkompisarna..

Nu är vi inne i en ny vecka, vi försöker komma in i de nya rutinerna. Lättare sagt än gjort vissa dagar. Jag har nada energi, men jag försöker.. Jag har klargjort reglerna och grabben har sagt att han förstår dem!

Jag följde Casper till bussen imorse, han tycker det är mysigt när jag gör det, så de morgnar när jag har energi så gör jag det för hans skull!

Idag har jag lite mer energi och ska snart åka ner till stan en runda. Ska till Skatteverket och hämta en kopia av deklarationen och sedan ska jag skriva ut/kopiera lite papper, för att sedan möta upp Casper på Knutpunkten (Centralstationen här i Helsingborg. Grabben fick presentkort på G-star av min bror och hans sambo i födelsedagspresent så vi ska till den butiken på Väla och se om de har något plagg han gillar, sjukt kräsen gällande kläder.. Antar att det tillhör tonåren!?! haha.

Nej nu får jag hoppa in i duschen så jag kommer iväg någon gång..

Hoppas du får en bra start på din vecka!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

wiper
wiper,
Väla köpcentrum har jag och min man varit till några gånger men det var flera år sedan nu. Har en kunsin i Helsingborg. Det var ett snyggt köpcentrum och är nog mycket förändrat sen jag var dit. Ja du både tjejer och killar är kräsna vad gäller kläder. Så har det varit förr också men då hade man inte råd med att köpa så många klädesplagg som nu. Moden komma och gå.

Hoppas du får en fin tisdag
Hälsning Malin
wiper.bloggplatsen.se
Jeanette
Jeanette,
Vad skönt att du kände att du hade mer energi på morgonen 😊
jeanette.for.me
IP: 82.99.3.229