Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Alltid nattetid!

Tankarna trillas oftast in när jag har lagt huvudet på kudden och egentligen ska bli lugn och somna. Där av jag har mina atarax; för att dämpa oro och ångest vid främst sömnen.. Vissa kvällar hjälper det och vissa inte alls.

Det har hänt så mycket de senaste månaderna och ja de senaste veckorna som får mig att över-tänka (om man nu kan kalla det så)..

Det har varit skit snack och knivar i ryggen, så jag säger hejdå direkt jag får höra något; jag tar inte ens upp det med personen det handlar om. För oftast får man ändå en massa lögner och undanflykter till svar.. Jag är trött på folk som ljuger och håller på för att skydda sig själv, var ärlig istället! Ja sanningen gör ont ibland, men det är väl bättre jag blir arg på dig för att du är ärlig än att jag blir det för att du ljuger för mig!?! Är du ärlig och jag blir arg så går det att lösa ju, men ljuger du så är det bye bye för alltid!!

Jag är riktigt trött på människor överlag just nu pga allt detta; så hör jag inte av mig till dig som jag brukar så ta det inte personligt..

Jag har gått från 550 "vänner" på facebook till 280; och rensningen fortsätter!


Frågorna nedan har jag ställt mig själv rätt ofta den senaste tiden!

Jag hoppas du får mer sömn än mig denna natten..

Som jag skrivit innan så har jag valt att stänga av kommentarerna till de mest personliga inläggen pga den elaka människa som kommenterar min blogg anonymt regelbundet.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer