Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Alltid lika trevligt när hon tittar förbi!

Godkväll vännen!


En sådan här varm och skön vårkväll sitter jag på altanen med laptopen, cola zero samt citron och gurka just nu. Jag blogworkar lite.. Håller på att förbereda inför helgen så jag kan lägga bloggen åt sidan då tänkte jag, det vankas en barnledig helg och då vet man aldrig vad som händer ju..

I förmiddags så cyklade jag och Sanna ner till stan. Det blev frukostSweet House Cafè (bästa fikastället i hela Helsingborg kan jag säga) och sedan lite ärenden. Min svägerska Ida joinade oss en liten stund och även Sannas mamma kom förbi så där spontant när vi satt och åt frukost. Resten av dagen har varit lugn förutom att jag har storstädat här hemma, så slipper jag tänka på det ihelgen också. Finaste Frida var här på besök en sväng i eftermiddags så satt vi i solen på altanen och tog några cigg tillsammans, alltid lika trevligt när hon tittar förbi!

Vad har du gjort idag?

Imorgon är det full rulle igen.. Dagen börjar med att jag och Sanna ska cykla till stan och äntligen fixa våra naglar igen!

Är du redo för helgen?


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Vardagen

Gillar

Kommentarer

Pauline,
Sarah,
Så härligt att sitta ute i det här fina vädret 😊 Så mysigt att åka till bästa fikastället 😊
CheerSarah.devote.se