Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

ALLT JAG VILL HA ÄR DEN DÄR KLASSISKA KÄRLEKEN

Ibland önskar jag att jag var född i mycket enklare tider. Jag önskar jag var född när det var enkelt att dejta, när hela livet var enklare.

Missförstå mig inte, det är ingenting fel med hur vi lever idag. Allt har bra och dåliga sidor, men på något sätt känns det som att det dåliga börjar ta över.

Vi är en generation som har vuxit upp med telefoner och sociala medier men jag gillar att föreställa mig hur det skulle se ut om jag inte hade haft allt det.


Skulle livet vara enklare? Skulle det vara enklare att dejta?

Det kanske är enklare nu för att du har allt du kan tänka dig. Allt är tillgängligt. Men det kanske också är anledningen till varför vi inte uppskattar det. För att det är för tillgängligt. Kolla på Tinder och Snapchat. Du är bara ett klick ifrån en dejt.

Förr i tiden hade människor inte den lyxen. Du var tvungen att gå ut, att prata med andra och lära känna dom. Och vet du vad? Det kanske är en process som varar och som är värd det.


Och jag vill ha det. Jag vill ha den klassiska typen av kärlek. 

Jag vill ha den kärleken som är fin och oskyldig.

Den som går igenom ådrorna och som får mig att skaka. Jag vill ha kärleken som aldrig dör ut. Även om en utav oss dör så vill jag att kärleken ska leva kvar.

Jag vill ha den kärleken jag kommer att minnas. Den kärleken som får mitt hjärta att hoppa över ett slag varje gång jag ser honom, även då när vi har varit tillsammans i tjugo år.


Jag vill ha den kärleken som kommer till min ytterdörr.

Jag vill ha en man som kommer till min dörr och plockar upp mig som den dam jag är. Jag vill inte att han skickar ett meddelande om att han väntar på mig. Jag vill inte att han ska tuta från bilen.

Jag vill att han ska vara respektfull och behandla mig som jag förtjänar. Att han behandlar mig som en kvinna och inte som en dum flicka.


Jag vill ha den kärleken som lagar mig hemlagad mat.

Män är fantastiska kockar när de vill vara det. Vad hände med det egentligen? Varför är det helt plötsligt pinsamt för en man att laga mat? Även om han inte är världens bästa kock så är det tanken som räknas. Jag vill se honom gå den där extra milen för mig. Jag vill att han överraskar mig genom något så enkelt som en hemmalagad måltid.


Jag vill ha den kärleken som är enkel.

Jag behöver inte dyra presenter eller stora gester. Jag behöver inte bli bortskämd. Jag behöver bara vara älskad, ärligt och föralltid.

Jag vill ha någon vid min sida föralltid och jag behöver ingenting annat.


Jag vill ha den kärleken som påminner mig om varför jag älskar honom varje dag.

Den kärleken som är värd att vänta på. Kärleken som aldrig bleknar, inte ens med tiden.

Jag vill ha den kärleken som skiner starkast under de mörkaste dagarna.


Jag vill ha den kärleken som uppvaktar mig.

Jag vill ha en man som ser mig i ögonen istället för att stirra ner i telefonen. Jag vill ha en man som får mig på fall istället för att räkna likes på sin bild.

Jag vill att han ska vara stolt över mig, hålla mig i handen när vi går längst gatan. Jag vill ha någon som kysser mig utan att vrida på huvudet för att se om det finns någon som kan se att han är med en tjej.


Jag vill ha den kärleken som skriver kärleksbrev till mig.

Det kanske är töntigt men jag bryr mig inte. Jag vill ha någon som anstränger sig för att försöka få ned vad han känner om mig.

Jag vill inte få det i ett mejl. Jag vill ha det handskrivet. Jag vill att han ska lägga ned sitt hjärta och sin själ på det. Jag vill ha en gammaldags typ av kärlek.


Jag vill ha kärleken som aldrig växer ifrån. Jag vill ha kärleken som inte blir förskräckt av mina rynkor när jag är gammal. Jag vill ha kärleken som ser mig med samma förälskade ögon. Som från den första dagen vi sågs.

Jag är så trött på snabb och modern dejting. Jag är trött på engångsligg.

Jag vill ha den klassiska kärleken som inte behöver materiellt skit för att vara vacker och evig.


Jag vill ha en kärlek som är riktig. En kärlek som är äkta. En kärlek som varar.

Källa: https://hennesvag.se


Gillar

Kommentarer

elin,
Så fint skrivet!<3
nouw.com/johnssons
Hanna,
Tror alla vill ha den kärleken som är äkta genuin och från hjärtat. Jag hoppas du får uppleva äkta kärlek
www.nouw.com/hanilas
evelinarou
evelinarou,
vad fint inlägg vännen! <3
nouw.com/evelinarou
Sara,
Hoppas du finner den rätta snart och får denna underbara kärlek <3 du förtjänar det <3
www.aamaziing.se
Marie,
Ja man ska nog stanna upp och inse som jag då som har allt det där, man ska inte ta något för givet, kraaam, du är värd att få det
sweetwords.se
Kirsi,
Det här är en jättefin text, som på ett sätt beskriver precis min längtan också. Jag vill också ha allt det där - en partner som är precis sådär. Men jag tror inte att det är teknologin och den materiella utvecklingen som är orsaken till att saker är mer komplicerade nu. Jag tror att det är för att vi fostras till trasiga människor. Generation efter generation lär vi oss hur vi ska bortse från våra egna känslor och behov, för att platsa in i ett trasigt samhälle.
kirsi.se
Lillan Kind,
Du du beskriver så fint är ord som passar in på mig också. Jag tycker att det var bättre förr när man lärde känna människor ute i verkligheten , istället för att läsa ”varudeklarationer” i en app eller på datorn. Jag lärde känna min man på jobbet. Han är inte med i några sociala medier alls, och vill inte synas i mina. Kärleken finns där ute i det vanliga verkliga livet. Man behöver bara se de människor man har omkring sig i alla möjliga sammanhang. Det finns något gott i alla, och det har jag alltid tittat efter.
Jag behöver aldrig se honom stirra på en telefon istället för på mig. Men han vill heller inte att jag ska sitta med telefonen för jämnan. Jag får små handskrivna lappar, och hemlagade middagar då och då. Jag lever med en fot i den moderna världen, och med den andra i det gamla klassiska livet. Det du vill ha finns därute!❤️
varapavag.se
Amandizan
Amandizan,
Jag förstår precis hur du menar för i texten finns det en hel del som jag också vill att min partner ska göra. Se mig för den jag är tex eller att han ska kunna laga mat till mig😊
nouw.com/amandizan
Kamilla,
Jaa till kärleksbrev det skulle jag gärna få gärna varje veccka. så fint inlägg
kamillaskamera.com/
Hoppas du hittar kärleken, det låter som du behöver det 😊.
www.saramadeleine.se