Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Alla typer av måleritjänster!

REKLAM/ COLLAB

I samarbete med K3-Måleri


Hej fina du, long time..

Jag lever, vi lever.. Jag har saknat dig! Men jag har ändå inte varit så aktiv här inne, önskar verkligen att jag hade mer motivation och inspiration till bloggen. Såg att det snart är en hel månad sedan jag pratade med dig här inne. Instagram, Snapchat och Facebook: på de plattformarna är jag aktiv..

Hur mår du? Vad har du gjort de senaste veckorna?

Den senaste tiden har det varit lugnt här, men samtidigt inte. Casper fyllde 15 år i början av April, min stora grabb! Dock var det inget lyckat kalas för honom. Det var 3 personer som kom, 90% av dem Casper hade bjudit hörde inte ens av sig om de skulle komma eller inte. Han sa till mig flera gånger att han kände sig obetydlig och bortglömd. Det var riktigt jobbigt att höra sådana ord från Caspers mun för att sedan torka hans tårar, att behöva göra det på sitt barns födelsedag är nog verkligen alla föräldrars mardröm.. Casper är fast besluten om att han inte vill ha något kalas alls nästa år, och det sa jag till honom att det är helt och hållet hans val!

Nu till något helt annat..

Under den helgen så började Casper spontant att nämna sitt rum. Han är inte riktigt nöjd med tapeterna där inne och det har han inte varit sedan vi flyttade in för snart 3 år sedan (1 Juni), jag tyckte dock att den passade till hans pojkrum där och då, men nu när han är tonåring på riktigt så skulle det ha varit snyggt med någon annan tapet. Den han har på sina väggar nu är vit bakgrund med små svarta stjärnor överallt. Jag har lovat Casper att han ska få fria händer när vi väl ska göra om där inne..

Är du inne på samma spår som Casper? Att fixa väggarna i något/några rum i din bostad/ditt kontor?

För dig som bor i Stockholm och Uppsala så vill jag tipsa om ett bygg- och installationsföretag vid namn

K3 Måleri, de sysslar med alla typer av måleritjänster, för både privatpersoner och företag!

De tar på sig stora som små projekt och de gör alltid regelbundna kvalitetskontroller för att se så du som kund är nöjd samt för att se själva så de håller sin kvalitet på samtliga projekt.

Du kan kontakta K3 Måleri för att få en kostnadsfri offert på målare!


Nu ska jag och Casper fortsätta att kolla tapeter till hans rum..

Gillar

Kommentarer